Dette er inkludert i vårt bedriftsabonnement

Maks hastighet og overlegen stabilitet

Nettvern sikkerhetsfilter hindrer svindelforsøk

Høyest oppetid og Alltid på nett-garanti

Kundeservice 24/7 hele året

Ruter og montering av utstyr

Spørsmål og svar

?

Kan alle bedrifter få fiber?

Telenor er en av få aktører som tilbyr fiber i hele Norge. Vi dekker kostnadene for utbygging i ditt område inntil et visst beløp.

?

Hva koster fiber?

Utbyggingskostnadene for fiber varierer, derfor vil også prisen variere. Enkelte bedrifter har fiberkabel liggende omtrent utenfor døren, andre vil allerede ha fiber inn til sitt bygg. Andre bedrifter igjen er mange kilometer fra nærmeste fiberkabel.

?

Når kan fiber leveres?

Levering vil kunne variere. Hvis vi har fiber i bygget eller nabolaget tar det kortere tid enn om vi må bygge ny fiber. Bygger vi fiber er det andre faktorer som kan påvirke leveransetiden. Eksempelvis tele i bakken, byggetillatelser fra grunneier eller kommunen. Når vi planlegger din leveranse tar vi høyde for dette og tilpasser din leveransedato ut i fra faktiske forhold.

?

Trenger vi ny internkabling?

Mange bedrifter vil ha behov for nye kabler i sine lokaler for å få utnyttet hastigheten og mulighetene fibernettet muliggjør. Den desidert vanligste årsaken til at nettet er tregt til tross for at du har fiber, er at det interne nettet ikke henger med i svingene. Les mer om internkabling her.