Min Familie-appen

Få en enklere hverdag i familien ved å samle alle aktiviteter, kalendere og gjøremål på ett sted.

Når starter fotballtreningen, hvilken uke var det seminaret igjen og hvem handler inn til middag? I en travel familiehverdag er det lett å miste oversikten. Min Familie-appen gir deg og familien mindre mas og mer kos. La appen ta over maset, og ha fokus på hyggeligere ting.

Funksjoner i appen

min familie

Felles familiekalender

I Min Familie kan man synkronisere kalenderen slik at alle har oversikt over hverandres aktiviteter. Det er enkelt å importere eksisterende kalendere fra andre tjenester, slik at det bare blir én kalender å forholde seg til.

min familie

Delt handleliste

Ved å bruke handlelisten i Min Familie får alle i husholdningen tilgang til det som må kjøpes inn. Det gjør det mye enklere å huske hva dere trenger og unngå dobbeltkjøp. Handlelisten kan brukes om igjen og oppdateres automatisk hos alle når noe krysses av listen.

min familie

Ferdige pakkelister

I Min Familie kan du enten lage lister selv eller velge en ferdig liste. De ferdige listene inneholder alt du og din familie trenger til ulike anledninger og reiser. Velger du en ferdig liste kan du selvfølgelig redigere denne slik at den blir tilpasset din familie.

Vi hjelper deg

Lurer du på hvordan man legger til flere hendelser, eller får Min Familie inn i andre kalendere? Se våre hjelpevideoer og få svaret på dette og mye mer.
Gå til hjelpevideoer