Anbefalt

Tilpasset innhold

Basert på hva du ser på, vil T-We portalen lære seg dine preferanser og forsøke å anbefale deg relevante programmer, serier og filmer. Disse anbefalingene finner du under Anbefalt for deg i menyen. Anbefalingene er knyttet opp mot profilen du er innlogget på, så det kan være lurt å opprette egne profiler til alle i husstanden dersom du ønsker mest mulig relevant innhold. 

Til å begynne med kommer anbefalingene i stor grad til å være redaksjonelt styrt, men etterhvert som vi får større datagrunnlag for anbefalinger vil de bli mer automatiserte og relevante.

Ønsker du å påvirke anbefalingene direkte, kan du bruke Vurder-knappen når du er inne på informasjonen om en episode eller film. Ved å trykke OK på Vurder, gir du en tommel opp, og viser med dette at du liker denne typen innhold. Trykk OK en gang til for å bytte til en tommel ned. Tommel ned viser at du ikke ønsker denne typen innhold i dine anbefalinger. 

?

Slik henter vi data til anbefalinger

?

Er anbefalingene basert på alt jeg ser på?

?

Kan jeg fjerne informasjon om hva jeg har sett på?

?

Kan jeg skru av personlige anbefalinger?

Søk og Talesøk

Du kan bruke søkefunksjonen for å enkelt finne frem til det du vil se. Søk fungerer på tvers av alle programmer, serier, arkiver og filmleie, og leter i tittel, sjanger, beskrivelse, skuespiller, regissør eller annen informasjon.

Du kan søke med tastene på fjernkontrollen, eller du kan gjøre det enda enklere ved å bruke talesøk.


Talesøk
Merk at denne tjenesten kun er tilgjengelig på T-We Boks II. Du aktiverer talesøk ved å holde inne knapp_stemmesøk mens du snakker inn i mikrofonen. Når du slipper knappen tolker T-We boksen hva du har sagt og finner resultater som passer med ordene.

Merk at det vil stå 'snakk nå' på skjermen når T-We boksen er klar til å søke. Starter du å si ordene før dette dukker opp, kan det hende at stemmesøket ikke får med seg alt du har sagt.

Apper og arkiv

Ved å trykke på T-We-knappen (T-We Boks II) eller Menyknappen ( T-We Boks I) på fjernkontrollen får du tilgang til menyen Apper og arkiv. I denne menyen finner du strømmetjenester, filmleie og arkiver for alle kanaler som har tilgang på dette. Arkiver er delt inn i alt innhold vi har rettigheter til å vise, slik som sesonger av en serie.

Ukesarkiv finner du kun ved å bla bakover i TV-guiden eller fra kanalbanneret, men du kan bla deg igjennom innholdet eller søke på tvers av alle arkiver og innhold ved hjelp av søkefunksjonen.

Apper og arkiver
Apper og arkiver er en av funksjonene du finner i TV-menyen. Her ligger arkiver for de fleste kanaler, strømmetjenester og filmleie.

Strømmetjenester og apper

T-We gir deg tilgang til flere strømmetjenester. Logg inn med ditt eget abonnement dersom du abonnerer på noen av tjenestene.
Netflix
Netflix

Netflix

Abonnementstjenesten Netflix er tilgjengelig direkte på din T-We Boks II.

For å komme til Netflix, trykk på T-We-knappen på fjernkontrollen, naviger til menyen Apper og arkiv og trykk på ikonet med Netflix-logoen.

YouTube
YouTube

YouTube

Trykk på T-We-knappen på fjernkontrollen, naviger til menyen Apper og arkiv og trykk på ikonet med YouTube-logoen.

Du vil nå se startsiden for YouTube. For å lukke YouTube-appen og gå tilbake til vanlig TV trykker du på X-knappen.

NRK TV
NRK TV

NRK TV

For å komme til NRK TVs innholdsportal, trykk på T-We-knappen på fjernkontrollen, naviger til menyen Apper og arkiv og trykk på ikonet med NRK TV. Alternativt kan du trykke på knappen med blå strek mens du ser på en av NRK-kanalene.

For å lukke NRK TV-appen og gå tilbake til vanlig TV, trykker du på X-knappen.

T-We App
T-We App

T-We App

Ønsker du tilgang på TV-kanaler og innhold på flere enheter, kan du bruke T-We appen for nett og mobil.

Les mer om T-We appen

Filmleie

Du finner Filmleie ved å trykke på T-We- eller Meny-knappen på fjernkontrollen, og så velge Apper og arkiver filmleie fra menyen. Her har vi et bredt utvalg av kinosuksesser for både voksne og barn.

Slik leier du en film

  1. Velg filmen du ønsker å se

  2. Trykk OK for å lese mer om filmen

  3. Velg Lei

  4. Bekreft leie ved å oppgi PIN-koden din ( Standard Pin-kode er 1234, dersom du ikke har endret denne)

Du kan velge å se filmen med en gang, eller legge den til i Min Liste. Filmen er tilgjengelig i 48 timer. Du finner den også under "Leid innhold" i T-We appen og kan se den der.

Beløpsgrense for Filmleie

For å forhindre overforbruk, har vi innført en beløpsgrense på 3000,- i måneden for leie av film. Dette tilsvarer omtrentlig 60 filmer hver måned. Beløpsgrensen blir nullstilt ved månedsskiftet, og det er ikke mulig å endre beløpet.

Når du denne grensen, vil du få opp følgende melding ved forsøk på leie:

Du har overskredet maks beløpsgrense per måned for leiefilm (3000 kr). Denne grensen vil bli nullstilt igjen neste måned.

Lei en film
Informasjon om filmen vises før du leier den. Du får opp prisinformasjon og mulighet til å se en trailer før du bestemmer deg. Trykker du 'Vurder', er dette med på å forbedre anbefalingene du mottar.