t-we opptak fra menyen
Opptak: Når du velger opptak fra menyen får du en oversikt over alle dine opptak sortert i lister. Du kan også søke etter et spesifikt program ved å trykke på Opptaksliste.

Slik finner du opptakene dine

T-We opptak finner du som et eget valg på toppen. Når du trykker på Opptak får du en oversikt over alle opptak og opptak som er sortert i ulike lister:

  • Tatt opp

  • Opptak du ikke har sett

  • Alle opptak

  • Serier - kun synlig hvis man har serieopptak

  • Fremtidige - kun synlig hvis man har planlagte opptak

Du kan bla til høyre eller venstre i listene, eller du kan åpne et filter for å sortere opptakene dine ved å trykke på "Se mer...". Denne finner du når du blar helt til venstre i listen for "Alle opptak" eller "Tatt opp".

t-we opptak med se mer... merket
Trykker du på Se mer... i oversikten over dine T-We opptak, vil det åpnes en egen visning der det er mulig å sortere opptakene dine med flere filtre.

Start et opptak med T-We

Du kan starte et opptak ved å trykke på opptaksknappen på fjernkontrollen mens du ser på et program, eller du kan starte opptaket fra informasjonssiden.

Informasjon om programmet får du opp dersom du trykker Info eller OK når du ser på programmet, eller du kan gjøre det samme fra TV-guiden.

Dersom du skal ta opp et program som har flere episoder, vil du også få opp et valg om å "Ta opp serie". Da vil alle fremtidige episoder på denne kanalen tas opp i tillegg til det du nettopp valgte.

Opptak - Nyttige knapper på fjernkontrollen

Finn frem i alt innholdet med filtre

Dersom du ofte tar opp serier, filmer og annet innhold, kan det bli vanskelig å finne frem i mengden opptak etterhvert. Med filteret for T-We opptak kan du sortere disse på tid og sjangere som dokumentar, action, nyheter osv.

Du kan også søke i opptakslisten dersom du vet at det et bestemt program du er på jakt etter.

Slette opptak

Ved siden av filtrene har du en knapp merket "Slett". Denne bruker du for å markere et opptak du ønsker å slette.

t-we opptak filter
Opptak med filter: På bilde ser du de forskjellige filter-valgene som er tilgjengelige på T-We. Her er listen for "Alle opptak" valgt.

VIDEO: Kom i gang med opptak - T-We Boks II

VIDEO: Kom i gang med opptak - T-We Boks