Strømmetjenester fra TV-menyen
Strømmetjenester: Her finner du en oversikt over alle strømmetjenestene som er tilgjengelige for T-We.

Strømmetjenester og apper

Velg Strømmetjenester fra menyen på toppen for å få oversikt over alle apper og strømmetjenester. Disse er delt opp i eksterne strømmetjenester og strømmetjenester du kan velge som en del av TV-pakken din.

En strømmetjeneste du ikke abonnerer på vil være markert med et "stopp-ikon" øverst til høyre.

Eksterne strømmetjenester

Dette er alle apper du kan åpne fra T-We boksen, men som ikke er en integrert del av T-We. Disse strømmetjenestene oppfører seg likt uavhengig av om du bruker de via T-We boksen, eller bruker leverandørens app på smart-TV, PC, mobil eller nettbrett. Her bruker du også innlogging fra leverandøren fremfor Telenor.

Eksterne strømmetjenester har egen søkefunksjon og innhold som ikke blandes med annet innhold fra T-We i oversiktene for Filmer og Serier f.eks.

Eksterne strømmetjenester i T-We

Strømmetjenester som er en del av T-We

I motsetning til de eksterne strømmetjenestene er disse en integrert del av T-We universet. Dette betyr at du finner innholdet igjen under filmer og serier, og kan få treff på innholdet når du søker i TV-menyen.

Kan jeg bruke leverandørens egen app?

Siden strømmetjenesten er tilpasset T-We, er det ikke mulig å bruke leverandørens egen app med den tilgangen du har fra Telenor. Har du f.eks. valgt HBO Nordic som en del av TV-pakken din, vil du ha tilgang til den integrerte løsningen for T-We boksen og T-We appen, men du kan ikke bruke HBO Nordic appen fra HBO på mobil, smart-TV eller andre plattformer. Da må du ha et abonnement fra HBO.

Strømmetjenester i T-We

Disse strømmetjenestene er en del av T-We universet, og kan velges inn som en del av TV-pakken på Mine sider.

Strømmetjenester

ABC Studios 10 poeng

ABC Studios

Strømmetjenesten ABC Studios leverer serier som Grey's Anatomy, Once Upon a Time, Blackish og Scrubs, for å nevne noen. Enten du liker kvalitetsdrama, god humor eller eventyr for voksne.

Cirkus 10 poeng

Cirkus

Britiske kvalitetsserier non-stop! Cirkus lar deg velge og vrake blant det beste av britiske krim- og dramaserier fra ITV og andre britiske kvalitetsprodusenter. Se komplette sesonger av kjente, kjære og prisvinnende serier, så vel som helt nye serier ennå ikke vist på norsk TV.

Curio 6 poeng

Curio

Er du nysgjerrig på verden, har Curio en strømmetjeneste full av dokumentarer i verdensklasse som tar for seg spennende temaer som natur, miljø, kultur, historie og teknologi. La deg friste av innhold fra hele verden som er både underholdende og tankevekkende.

FOX+ 10 poeng

FOX+

FOX+ Er en ren strømmetjeneste med hele sesonger av prisbelønte serier som aldri tidligere er vist på norsk skjerm, samt amerikanske velkjente og klassiske kult-serier.

HBO Nordic 60 poeng

HBO Nordic

Strømmetjenesten HBO Nordic tilbyr prisbelønte og populære serier i verdensklasse. Her finner du store og kjente serier som Game of Thrones, The Handmaid’s Tale og Big Little Lies, i tillegg til klassikere som The Sopranos og Sex and the City. HBO Nordic byr også på nytt eksklusivt nordisk innhold som Beforeigners og Gösta. Her kan du strømme deg vekk i tusenvis av timer med populære serier, filmer, dokumentarer og barneprogram. HBO Nordic innholdet er tilgjengelig på T-We Boks og i T-We App.

Inkluderer Toonix - en egen seksjon for barn. Her finner du en blanding av filmer og serier for barn, inkludert populære titler frå Cartoon Network, Warner Bros, Animation og mange flere.

Kritic 6 poeng

Kritic

Strømmetjenesten Kritic samler det beste av kritikerroste, europeiske dramaserier. Se blant annet fantastiske «Babylon Berlin» (Tyskland), mafiaserien «Gomorrah» (Italia) eller den britiske krimsensasjonen «Liar». Velg det inn for 6 poeng!

National Geographic Now 2 poeng

National Geographic Now

Strømmetjenesten inneholder mer enn 660 dokumentarer og serier av høy kvalitet, innenfor mange spennende temaer. Du har mulighet til å utforske alle deler av historien, naturen og universet vårt og kan se dine yndlingsserier som du kjenner fra National Geographic, samt mengder av dokumentarer og serier som ikke før har blitt vist.

Nordisk Film+ 10 poeng

Nordisk Film+

Nordisk Film+ tilbyr de beste norske spillefilmene kombinert med sterke titler fra hele Norden. Strømmetjenesten tilbyr også store internasjonale blockbusters, spesielt utvalgt for et norsk publikum.

Paramount+ 35 poeng

Paramount+

Strømmetjenesten Paramount + er nå relansert i ny utgave! Her kan du strømme over 6000 filmer og TV-episoder. Få unike historier, formidlet av de største stjernene! Se ferske og klassiske filmer, eksklusive originalserier, spennende dokumentarer og mengder av familieunderholdning.

Toonix 10 poeng

Toonix

Toonix er en strømmetjeneste fra HBO som byr på en blanding av filmer og serier for barn, inkludert populære titler frå Cartoon Network, Warner Bros., Animation og mange flere. Toonix har svenske, norske, danske og finske stemmer og er helt reklamefri. Merk at Toonix også er tilgjengelig i HBO Nordic.

 

discovery+ Underholdning 50 poeng

discovery+ Underholdning

Merk! Sport er ikke inkludert i denne pakken. Strømmetjenesten er kun tilgjengelig på T-We Boks II, på discoveryplus.no og på discovery+ appen.

I discovery+ Underholdning finner du førsteklasses innhold innen humor, reality, underholdning, true-crime, og naturdokumentarer. Strømmetjenesten byr på flere eksklusive serier og et omfattende arkiv med programmer og hele sesonger av store norske og internasjonale serier.

Viaplay

Viaplay er ikke tilgjengelig på T-We boksen eller via T-We appen, men dersom du abonnerer på V FILM-pakke, vil du ha Viaplay inkludert. Da får du tilgang på Viaplays app og nett-TV.

Følg våre veiledninger for å aktivere Viaplay.

Spørsmål og svar

?

Kommer det til å bli flere strømmetjenester tilgjengelig i T-We?


VIDEO: Kom i gang med strømmetjenester

T-We Boks II

VIDEO: Kom i gang med YouTube

T-We Boks II

VIDEO: Kom i gang med strømmetjenester

T-We Boks

VIDEO: Kom i gang med YouTube

T-We Boks