Anbefalinger i T-We

Lurer du på hvordan anbefalingene våre fungerer? Her finner du informasjon om hvordan vi tilpasser innholdet som vises i T-We

anbefalinger fra hjem-menyen
Hjem: Under denne menyen vil du finne anbefalinger.

Anbefalinger og tilpasset innhold

Du får forslag om programmer og filmer flere steder i T-We, men det vil alltid være tilgjengelig fra Hjem-menyen. Denne kommer du til når du trykker på T-We knappen på fjernkontrollen.

Anbefalingene kan være redaksjonelt styrt, men etterhvert som vi lærer mer om hva du ser på og interesserer deg for, vil de bli mer personlige og tilpasset deg. Det er viktig å merke seg at forslagene du får baserer seg på det du ser på fra en gitt profil, så hvis alle i familien bruker samme profil vil dette påvirke resultatet.

Tommel opp eller ned?

Du kan påvirke anbefalingene dine ved å vurdere innholdet du har sett på. Har du sett en film eller serie du liker, finner du et tommel-ikon på informasjonssiden for denne.

Trykk en gang på tommel-ikonet for å gi en tommel opp, og en gang til for å bytte til tommel ned. På den måte forteller du oss hva du ønsker i forhold til anbefalt innhold.

 • Tommel opp - Jeg liker innholdet og vil ha flere anbefalinger med tilsvarende innhold

 • Tommel ned - Jeg liker ikke innholdet og vil ha færre anbefalinger med tilsvarende innhold.

Spørsmål og svar

 • Hvordan hentes data til anbefalinger?

  Det lagres informasjon om hva du ser på og når, på tvers av TV-kanaler, arkiver og filmleie.

  Basert på dette benytter vi en algoritme som analyserer dataene og sammenlikner dine preferanser med andres. Om andre TV-seere har samme type preferanser som deg, kan det tenkes at du blir anbefalt en film eller serie som de likte, men som du kanskje ikke har sett enda.

  I tillegg bruker algoritmen informasjon om sjanger, skuespillere o.l. til å finne liknende innhold til det du allerede har sett på.

  For Telenors behandling av personopplysninger, se personvernerklæringen.

 • Er anbefalingene basert på alt jeg ser på?

  Nesten alt. Blar du gjennom kanaler og ser noen sekunder av hvert program, vil ikke det påvirke din profil. Erotiske leiefilmer er i tillegg unntatt fra anbefalingsmotoren.

 • Kan jeg fjerne informasjon om hva jeg har sett på?

  Ja. I profil-menyen kan du nullstille hver enkelt profil. Dette gjør at profilen starter på bar bakke med tanke på anbefalinger.

  Du kan også slette søkehistorikken for din profil, men dette påvirker kun søk og ikke selve anbefalingene du får.

 • Kan jeg skru av personlige anbefalinger?

  Ja, det kan du. Slik gjør du det:

  1. Slå på TV og dekoder

  2. Trykk på Menu

  3. Under Min T-We trykk på Reservasjon

  4. Trykk på Send SMS

  5. Tast inn koden mottatt på SMS

  Hvis du velger bort personlige anbefalinger vil du likevel motta anbefalinger fra vår redaksjon. Du kan når som helst ombestemme deg og slå de personlige anbefalingene på igjen.