Fiberbredbånd

Våre raskeste bredbåndshastigheter levert over fastnettet

Fiberbredbånd

Trådløst Bredbånd

Et sikkert og fremtidsrettet bredbånd levert over mobilnettet

Trådløst Bredbånd

Alltid WiFi

Med vårt prisvinnende WiFi-utstyr garanterer vi at du blir fornøyd med den trådløse bredbåndsdekningen i hjemmet ditt! Inkluderer både eksperthjelp og fornøydhetsgaranti.

Mer om Alltid WiFi›

WiFi Ruter

Eldre bredbåndsabonnement

Disse produktene er levert over kobbernettet og vil gradvis fases ut og erstattes med løsninger via Fiber- eller mobilnettet.

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

?

Koronasituasjonen

Koronasituasjonen gjør at vi må ta ekstra hensyn ved feilretting og installasjon av nødvendig utstyr på din hjemmeadresse. Montørene hos våre samarbeids-selskaper vil kontakte deg og avtale håndtering av installasjon ihht gjeldende veiledning og retningslinjer fra Folkehelseinstituttet, som f.eks. grundig håndvask, unngå håndhilsning og sikre god avstand mellom personer. I samtale med deg, vil montør også gjøre nødvendige avklaringer om det er forhold knyttet til karantene eller isolasjon som gjør at arbeid på din adresse må utsettes.

Les mer om hvilke rutiner vi har innført for å minimere smitterisiko her .
?

Trenger jeg ny WiFi Ruter når jeg bestiller abonnement?

For at vi skal garantere at våre tjenester skal fungere optimalt, anbefaler vi at du benytter vårt WiFi-utstyr som inkluderer eksperthjelp og fornøydhetsgaranti. . Les mer om Alltid WiFi. Kundeservice har dessverre ikke support på andre rutere enn de vi leverer.

?

Må jeg betale noe med en gang hvis jeg bestiller i dag?

Nei, du betaler ingenting før du mottar den første fakturaen fra oss. Den kommer i posten etter at abonnementet ditt er aktivert.
?

Hvordan kan jeg surfe trygt på nett?

Med Nettvern kan alle Telenorkunder surfe trygt på nett. Der er et filter i selve nettet til Telenor som stopper deg hvis du er i ferd med å gå inn på en side som inneholder virus, svindelforsøk eller annen skadelig programvare. Bredbåndskunder må ha en ruter levert av Telenor for å kunne aktivere denne tjenesten.

Alle kunder med Fiberbredbånd og Bredbånd har også en sikkerhetspakke inkludert, som sikrer PC-en ved bruk hjemme, men også når du surfer borte på ukjent Wifi-nett.

Vi har også samlet en del tips og råd og andre sikkerhetstjenester du kan bestille, som kan hjelpe deg til å bli enda tryggere på nett uavhengig av hvilken enhet du bruker. Les og lær mer om trygg nettsurfing.

?

Er bredbånd og internett det samme?

Bredbånd eller fiberbredbånd er teknologien som gir deg tilgang til internett, mens internett er de opplevelsene du får når du besøker en nettside, strømmer film, sender oss en e-post, leser VG på nett for å nevne noe.
Se alle spørsmål og svar