Våre bredbåndsabonnement

Trenger du raskere bredbånd?

Bredbånd via fiber

Vi tilbyr lynraske hastigheter fra 75 til 500 mbit/s med bredbånd via fiber.

Se hva vi tilbyr via fiber

Alltid WiFi

Med vårt prisvinnende WiFi-utstyr garanterer vi at du blir fornøyd med den trådløse dekningen i hjemmet ditt! Inkluderer både eksperthjelp og fornøydhetsgaranti.

Mer om Alltid WiFi›

WiFi Ruter

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

?

Koronasituasjonen

Koronasituasjonen gjør at vi må ta ekstra hensyn ved feilretting og installasjon av nødvendig utstyr på din hjemmeadresse. Montørene hos våre samarbeids-selskaper vil kontakte deg og avtale håndtering av installasjon ihht gjeldende veiledning og retningslinjer fra Folkehelseinstituttet, som f.eks. grundig håndvask, unngå håndhilsning og sikre god avstand mellom personer. I samtale med deg, vil montør også gjøre nødvendige avklaringer om det er forhold knyttet til karantene eller isolasjon som gjør at arbeid på din adresse må utsettes.

Les mer om hvilke rutiner vi har innført for å minimere smitterisiko her .
?

Trenger jeg ny WiFi Ruter når jeg bestiller abonnement?

For at vi skal garantere at våre tjenester skal fungere optimalt, anbefaler vi at du benytter vårt WiFi-utstyr som inkluderer eksperthjelp og fornøydhetsgaranti. . Les mer om Alltid WiFi. Kundeservice har dessverre ikke support på andre rutere enn de vi leverer.

?

Må jeg betale noe med en gang hvis jeg bestiller i dag?

Nei, du betaler ingenting før du mottar den første fakturaen fra oss. Den kommer i posten etter at abonnementet ditt er aktivert.
?

Hvilke ekstrakostnader kan tilkomme?

Alle som ikke har fasttelefon må betale linjeleie på 150,- kroner per måned i tillegg. Linjeleien dekker drift og vedlikehold, i tillegg til nødvendig utbygging og oppdatering av telenettet.

?

Hva er Alltid På Nett-garanti?

Dersom du ikke kommer på nett med bredbåndet ditt og vi ikke kan løse feilen i løpet av samtalen med kundeservice, gir vi deg en kompensasjon.

Du kan lese mer om garantien her

?

Telenor moderniserer kobbernettet - hva betyr det?

Telenor moderiserer telefon- og bredbåndsnettet.

Sjekk hva det betyr

?

Hvordan kan jeg surfe trygt på nett?

Med Nettvern kan alle Telenorkunder surfe trygt på nett. Der er et filter i selve nettet til Telenor som stopper deg hvis du er i ferd med å gå inn på en side som inneholder virus, svindelforsøk eller annen skadelig programvare. Bredbåndskunder må ha en ruter levert av Telenor for å kunne aktivere denne tjenesten.

Alle kunder med Fiberbredbånd og Bredbånd har også en sikkerhetspakke inkludert, som sikrer PC-en ved bruk hjemme, men også når du surfer borte på ukjent Wifi-nett.

Vi har også samlet en del tips og råd og andre sikkerhetstjenester du kan bestille, som kan hjelpe deg til å bli enda tryggere på nett uavhengig av hvilken enhet du bruker. Les og lær mer om trygg nettsurfing.

?

Er bredbånd og internett det samme?

Bredbånd eller fiberbredbånd er teknologien som gir deg tilgang til internett, mens internett er de opplevelsene du får når du besøker en nettside, strømmer film, sender oss en e-post, leser VG på nett for å nevne noe.
Se alle spørsmål og svar