Som ny bredbåndskunde får du

  • Valgfritt abonnement til 299,- per mnd i 3 mnd - uansett hastighet
  • Halv pris på trådløs ruter 595,- (ordinær pris: 1190,-). Ingen etablering
  • Norton Internet Security, Nettvern og Alltid På Nett-garanti 

Bredbåndsabonnement

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og Svar

?

Trenger jeg ny ruter når jeg bestiller abonnement?

Vi anbefaler at du bestiller den trådløse ruteren som følger med bredbåndet for å få mest mulig ut av abonnementet ditt. Ruteren har innebygget modem for bredbåndstelefoni, er klargjort for den nye internettstandarden IPv6 og har to trådløse nett. Les mer om ruteren. Kundeservice har dessverre ikke support på andre rutere enn de vi leverer.

?

Når får jeg ruteren?

Det kan ta opptil en uke før du mottar ruteren. Du får SMS fra Posten når pakken er på vei. Ruteren fungerer ikke før det nye abonnement ditt er 'skrudd på'. Datoen for når abonnementet/linjen er oppe og går, får du i et eget brev.

?

Hva er Alltid På Nett-garanti?

Det er en garanti vi har for at du skal kunne stole på bredbåndet ditt. Om du ikke kommer deg på nett hjemme, vil vi gi deg en kompensasjon og få deg på nett mens vi retter feilen.  Vi gir inntil 5 personer i husstanden med et mobilabonnement fra Telenor, en datapakke på 15 GB i 5 dager uten at det koster noe ekstra.

?

Må jeg betale noe med en gang hvis jeg bestiller i dag?

Nei, du betaler ingenting før du mottar den første fakturaen fra oss. Den kommer i posten etter at abonnementet ditt har kommet på plass.

?

Hvilke ekstrakostnader kan tilkomme?

Alle som ikke har fasttelefon må betale lineleie på 109,- kroner per måned i tillegg. Linjeleie dekker drift og vedlikehold, samt nødvendig utbygging og modernisering av telenettet.
?

Hva påvirker hastigheten på bredbåndet?

Ulike forhold hjemme hos deg eller hos oss kan påvirke hastigheten som leveres på din bredbåndslinje. Les mer om hva som påvirker hastigheten.
?

Jeg leier bolig. Kan jeg allikevel bestille?

Ja, det kan du så lenge du er registrert med riktig navn og adresse hos Folkeregisteret.
?

Er bredbånd og Internett det samme?

Internett og bredbånd er to begrep som ofte forveksles - det betyr ikke det samme.

Bredbånd er teknologien som gir deg tilgang til Internett, mens Internett er de opplevelsene du får når du besøker en nettside, strømmer en film, sender en e-post for å nevne noe.

Se alle spørsmål og svar
Vi hjelper deg

Vi hjelper deg

Få hjelp og råd til bredbåndet, ruteren og inkluderte tjenester. Sjekk driftsmeldinger eller meld feil. Du finner informasjon om dette og mer på våre kontakt- og hjelpesider.
Les mer på våre kunderservicesider