Internett og T-We er en drømme-kombinasjon for hytta i julen

T-We trådløst bredbånd på hytta

Med Trådløst Bredbånd og T-We kan hele familien strømme og se TV på hytta – uten at du trenger noe ekstra TV-abonnement. 

For mange moderne hytteeiere er internett på hytta et must i julen. Vi ønsker å ta med oss deler av hjemmelivet også til hytta, slik at vi har muligheten til å strømme julefilmer, surfe og kanskje ha litt hjemmekontor i romjulen.

Tidligere involverte dette kompliserte tekniske løsninger, og frykt for å bruke opp datakvoten. Med Trådløst Bredbånd fra Telenor er det derimot blitt svært enkelt å få en like god internett-løsning som hjemme. 

Du trenger ikke bekymre deg for datakvote, og du trenger heller ikke grave gjennom eiendommen.  

Dessuten er det én viktig bonus for deg med T-We: At du også kan bruke TV-abonnementet ditt på hytta – uten at det koster ekstra, og uten at du trenger installere parabol eller liknende.

Bestill Trådløst Bredbånd til hytta

eller be oss kontakte deg med et uforpliktende tilbud:

Kontakt meg

T-We på hytta

Fordi Trådløst Bredbånd gir deg ubegrenset data, kan du strømme så mye sport, filmer og serier du vil, over internett. 

Det hele er enkelt å sette opp. 

Kjøper du en Apple TV får du mulighet til å laste ned en T-We-app, som fungerer nesten helt likt som T-We på boksen. Chromecast,er et annet alternativ. Her bruker du appen på mobilen, som “caster” (sender) bildet til TV-en på hytta. 

Ingen av appene koster penger, og bruken er dekket av TV-abonnementet du allerede betaler for. 

Sagt enda enklere: Med T-We og Trådløst Bredbånd får du samme TV-opplevelse på hytta som hjemme, uten at du trenger parabol eller andre TV-abonnementer.

Les også: Slik sparer du strøm med bredbånd på hytta

Enkelt å installere bredbånd på hytta

Hvorfor velge Trådløst Bredbånd? Først og fremst er det et godt alternativ for deg som ønsker en stabil og fremtidsrettet løsning, men som ikke er tilkoblet Telenors fastnett. 

Vi tilbyr nå egne, prisgunstige hytteabonnement, med hastigheter opp til 100 Mbps. 

Internett på hytta

Velger du å få internett på hytta gjennom Trådløst Bredbånd, sørger Telenor for installasjonen av en diskret utendørs antenne som monteres på hytte- eller husveggen. 

Antennen sørger for et sterkt og stabilt signal fra mobilnettet inn i hytta eller huset og er også klargjort for 5G. Du trenger derfor ikke bytte utstyr når 5G-nettet blir tilgjengelig på hytta, hvis ikke det er tilgjengelig allerede.

En Telenor-ruter sprer WiFi-signalet rundt i hytta, akkurat slik du er vant med hjemmefra. 

Med ubegrenset data kan du bruke nettet til alt du vil, og hastighetene tillater at alle i familien bruker det samtidig. 

God hyttehelg!

Bestill Trådløst Bredbånd til hytta

Relaterte artikler

Se flere artikler