Ookla Speedtest, som måler hastigheten i mobilnett verden over, har kåret Telenors mobilnett til Norges raskeste!

«Dette er den største hastighetsøkningen vi noensinne har sett på så kort tid – og økningen er så sterk at Telenors hastigheter nå er blant de raskeste i verden. Dette er en meget imponerende utvikling, spesielt med tanke på dalene og fjellområdene i Norge som kan gjøre det vanskelig å bygge et mobilnett, og det viser tydelig at Telenor har Norges raskeste nettverk»
- Doug Suttles, konsernsjef i Ookla

Super utvikling

Jobben vi gjør på dekningsområdet gir resultater, og vi gir alt for å være raskest. 1700 nye 4G-basestasjoner er på plass, og som Telenor-kunde har du aldri før kunnet surfe like raskt på mobilen som du kan nå. Ookla-testen viser at vi er hele 10 Mbit/s raskere enn operatør nr. 2:

  1. Telenor 54,60
  2. Telia 44,06
  3. ice.net 38,09

Helt fra oktober 2016 har Telenor hatt best fart, og i den årlige kåringen til Ookla fra 1. juli 2017 vinner Telenor - vi har det raskeste nettet i Norge! Mobilen gir deg et hav av muligheter, og med bra dekning og rask fart får du brukt den til det du vil. I vårt dekningskart kan du søke på adresse eller sted.

Hva er Ookla Speedtest?

Speedtesten fra Ookla er en av verdens mest bruke apper til å måle hastigheter for ulike mobilnett og fastnett. Bare i Norge er det omtrent 50.000 målinger med mobilen per måned med denne appen. Den er enkel å bruke og gir deg hastigheten i mobilnettet akkurat der du er.

Finn ditt fylke i tabellen og se eksempler på hastighet i din kommune/kommuner nær deg.
Periode for tabell: 01.01.17 - 30.06.17.

Vil du bli Telenor-kunde? Nå kan du prøve vårt testvinnenede nett i 2 måneder. Ombestemmer du deg, får du månedsprisene tilbake.