Vi vant - surf på det raskeste nettet i Norge!

Vi bygger kontinuerlig ut nettet med flere frekvenser som støtter og supplerer hverandre. Resultatet er et stabilt og lynraskt mobilnett, så du kan snakke og surfe uten problemer.

Sjekk dekningen

Basisdekning: Her er det muligheter for å ringe og surfe utendørs, men om telefonen befinner seg i for eksempel en lomme eller veske vil mulighetene for mottak kunne reduseres. God dekning: Her finnes det gode muligheter for å ringe og surfe utendørs. Det vil også være mulig å ringe og surfe innendørs. Innendørsdekningen påvirkes i stor grad av hvilke materialer vegger, vinduer og dører er laget av, samt hvor i bygningen du befinner deg. Meget god dekning: Her kan du med stor sannsynlighet ringe og surfe både innen- og utendørs. Innendørsdekningen påvirkes i stor grad av hvilke materialer veggen, vinduer og dører er laget av, samt hvor i bygningen du befinner deg.
  • 4G+: Denne dekningen gir deg mulighet for å ringe og sende SMS/MMS, samt surfe med hastigheter opptil 10-100 Mbit/s. For å kunne ringe med 4G må man ha en mobiltelefon som støtter 4G Tale.
  • 4G: Denne dekningen gir deg mulighet for å ringe og sende SMS/MMS, samt surfe med hastigheter opptil 10-50 Mbit/s. For å kunne ringe med 4G må man ha en mobiltelefon som støtter 4G Tale.
  • 3G: Denne dekningen gir deg mulighet for å ringe og sende SMS/MMS, samt surfe med hastigheter opptil 1-20 Mbit/s.
  • 2G: Denne dekningen gir deg mulighet for å ringe og sende SMS/MMS, samt svært enkel internettbruk med begrenset hastighet.

Vi skal alltid være best på fart og dekning

SWAP

Surf på det raskeste nettet i Norge

Bra dekning og raskest fart gir deg gode surfeopplevelser. Vi har nå Norges raskeste mobilnett! Telenor gikk helt til topps på hastighetsmålingene til Ookla ›

SWAP

Vi bygger mobilnettet for fremtiden

Vi gir alt for å gi deg de beste mobilopplevelsene, og nettet blir bare bedre og bedre. I dag snakker vi om 4G+ og 4G++, men Telenor er selvfølgelig i førersetet med 5G ›

SWAP

Opplev suveren innendørsdekning

Vi har en helt unik innendørsdekning slik at du kan ringe og bruke mobilen din overalt. Med Wifi Tale eller 4G Tale får du ringt, også på steder med dårlig dekning ›

i

Dekningskart

Informasjon om dekning er kun veiledende og vil ikke være en garanti for at det er dekning på enkelte steder. Dekningskartet gir allikevel en indikasjon på hvor det er sannsynlig at man har muligheter til å ringe og surfe. Dekningen som er presentert er basert på teoretiske beregninger, og dekningen og hastigheten som oppleves kan variere fra det som indikeres på kartet. Dekningen kan variere blant annet som følge av antallet personer som ringer og surfer samtidig i det aktuelle området. Muligheten til å ringe og/eller surfe innendørs påvirkes i stor grad av hvilke materialer vegger, vinduer og dører er laget av, samt hvor i bygningen man befinner seg.
Hvilken mobiltelefon, nettbrett, modem eller ruter man har vil også ha betydning for hvordan dekningen og hastigheten oppleves. Nedlastingshastighet kan i tillegg være begrenset av hvilken mobilabonnement man har. Det er mulig å forbedre muligheten til å ringe og surfe ved å benytte såkalt handsfree-utstyr eller hodetelefoner eller ved å bruke en ekstern antenne. I enkelte tilfeller hjelper det også å la mobiltelefonen ligge fritt, i stedet for å holde den i hånden eller la den ligge i lommen eller vesken.
OBS! Uatorisert bruk av aktive signalforsterkere (repeatere) er ikke tillatt (jf. ekomloven § 6-2 første ledd).
i

Norges raskeste nett

Basert på og godkjent av Ookla Speedtest Intelligences årlige kåring 1. juli 2017. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.
Vil du bli Telenor-kunde? Nå kan du prøve vårt testvinnende nett i 2 måneder. Ombestemmer du deg, får du månedsprisene tilbake.