• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Apple iPhone 12

4.4 (137)

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Kampanje! Spar 600,- på iPhone 12. Tilbudet gjelder til og med 28.04.24. Kampanjeprisen forutsetter et Telenor privat mobilabo. Det er ingen bindingstid på mobilabonnement. Forbehold om utsolgt vare.

iPhone 12 har en Super Retina XDR-skjerm på 6,1'', støtte for 5G og MagSafe-teknologien. OLED-helskjerm med Ceramic Shield, som gir fire ganger bedre beskyttelse ved fall enn sin forgjenger. A14 Bionic-chipen gjør alt lynraskt. Dobbelt kamerasystem og Nattmodus på alle kameraene.

Les mer
  • På nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...

Fri frakt og retur

Ingen binding på abonnement

Rask levering

60 dagers åpent kjøp på mobil

Apple iPhone 12

A14 Bionic

A14 Bionic-Chip gjør det umulige mulig. Som å ta seg av mange billioner instruksjoner med Neural Engine. Eller filme i Dolby Vision – noe ikke engang profesjonelle videokameraer er i stand til å gjøre. Chipen er ekstremt effektiv, som gir telefonen overlegen batteritid.

Super Retina XDR-skjerm

Mye bedre kontrast. Helt utrolig farge­gjengivelse. En enorm forbedring av pikseltettheten. Med OLED blir lyst lysere og mørkt mørkere – og alt vises i høyere oppløsning.

Dobbelt kamera-system

Kameraene med vidvinkel og ultravidvinkel har Nattmodus – slik at du kan ta enda bedre bilder i dårlig lys. Vidvinkelkameraet i iPhone 12 fanger 27 prosent mer lys enn forgjengeren iPhone 11. Så uansett om du tar bilder om dagen eller i månelyset, kan du heretter fange detaljer og farger som ikke har vært mulig tidligere.

HDR-video og Dolby Vision

Du kan ta opp enda bedre og mer detaljert video døgnet rundt, og du kan også ta opp tidsforløp i Nattmodus. Bare plasser iPhonen stødig og la nattens lysspor komme. Du ta opp 4K HDR-video i Dolby Vision. Redigere den i Bilder eller iMovie, og vise den på TV‑en med AirPlay for virkelig å se alle fargene og detaljene.

Støtte for 5G

5G på iPhone 12 er superraskt. Du kan laste ned filmer på farten. Strømmevideo i enda bedre kvalitet. Eller snakke med andre på FaceTime i HD-kvalitet over mobilnettverk med mye mindre hakking.