Tips!

Sørg for å beskytte virksomheten mot sikkerhetsrisikoer som e-postsvindel, phishing/digital snoking, løsepengevirus, datainnbrudd/hacking, DDoS-angrep/tjenestenektangrep, samt bedrageri. På den måten beskytter du dine verdier og de ansatte mot digitale trusler.

Trenger du en ordliste?

Synes du det blir litt mange fremmedord innenfor cybersikkerhet? Vår ordliste gir deg forklaring på en mengde nøkkelord innen cybersikkerhet, og kan være nyttig å ha når du leser denne guiden.

Last ned ordlisten nå!
Ta cybersikkerheten alvorlig ordliste

Hvorfor velge sikkerhet fra Telenor?

smart sikkerhet

Smart sikkerhet

Din sikkerhet bør bestå av mer enn produkter og tjenester. Det handler også om rutiner, kultur og kompetanse.

Les mer
Tilgang på fagfolk

Tilgang på fagfolk

Vi har meget dyktige og erfarne nettverkskonsulenter og arkitekter med dybdekompetanse på stabil drift av nettverk inkludert samfunnskritisk infrastruktur. De kan sørge for at du får god oversikt, enklere administrasjon og et sikrere og mer stabilt nettverk.

Les mer
Telenor sikkerhetssenter

Telenor sikkerhetssenter

Sikkerhetssenteret er hjertet og hjernen i vår sikkerhetsarkitektur og her monitorerer vi våre egne og kunders tjenester hver dag, året rundt.

Les mer
Sertifisert Cisco Gullpartner

Sertifisert Cisco Gullpartner

Som sertifisert gullpartner har vi bevist vår brede kompetanse på tvers av alle Ciscos teknologier, og for deg som kunde innebærer det at vi har høy kompetanse og meget god kvalitet på utføring av leveranser.

Les mer