• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Farge. Velg den du liker best.

Velg størrelse

Lagertømming!

Apple Watch Ultra Titan Alpine Loop S

Apple Watch Ultra er den ultimate sportsklokken og den mest robuste noensinne. Med opptil 36 timer batteritid, nye funksjoner og spesialdesignede remmer for idrettsutøvere og villmarksentusiaster, er Apple Watch Ultra klar for alt!

  • Få på nettlager
  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...

Apple Watch Ultra Titan Alpine Loop S

Klar for alt du vil og våger

Apple Watch Ultra er den ultimate sportsklokken og er den mest robuste og funksjonelle Apple Watch noensinne. Smartklokken har en solid urkasse av titan, nøyaktig GPS med to frekvenser, opptil 36 timers batteritid, fullkommen mobilfrihet og tre spesialremmer for idrettsutøvere og villmarksentusiaster av alle slag.

Banebrytende ingeniørkunst

Urkassen er laget av titan, som gir den perfekte balansen mellom vekt, slitestyrke og motstandsdyktighet mot korrosjon. Urkassen har en høy kant som omslutter safirglasset og beskytter det fra støt mot kantene. Digital Crown og sideknappen er større for enklere bruk, selv når du har på deg hansker. Urkassen er 49 mm., vannbestandig ned til 100 meter og er støvbestandig med en IP6X4-rangering.

Enestående skjerm

Apple Watch Ultra har den største og mest lyssterke Apple Watch-skjermen noensinne. Direkte sollys er ikke noe problem for en Retinaskjerm som alltid er på, med sterke Opptil 2000 nit og dobbelt så lyssterk skjerm som noen annen Apple Watch. Veiviser-urskiven for Apple Watch Ultra har en tallskive som raskt kan endres til et kompass, med plass til åtte komplikasjoner. Når det er lite lys, kan du vri på Digital Crown for å aktivere Nattmodus, som lyser opp urskiven i rødt.

Et batteri som varer i dagevis

Når du er på den andre dagen på fjellturen, på slutten av et maraton eller dykker langs korallrev, er det siste du ønsker at klokken skal gå tom for batteri. Med lengre batteritid enn noensinne kan du gjøre nesten hva som helst og likevel ha mer igjen. Apple Watch Ultra gir deg opptil 36 timer med normal bruk og opptil 60 timer med spareblussmodus.

Klar for alt

Apple Watch Ultra er designet for å tåle ekstreme omgivelser, høydeforskjeller og temperaturer. Smartklokken er fullstappet med funksjoner, som kan ta deg hvor som helst og som får deg trygt hjem igjen.

Den redesignede kompass-appen har helt nye visninger og funksjoner som tar orientering fra håndleddet til nye høyder. Apple Watch Ultra er også utstyrt med kompass-rutepunkter, som gjør at du enkelt kan merke hvor du er, gi rutepunktene navn, symboler og farger. Du kan enkelt benytte handlingsknappen for å merke av hvor du er. I tillegg er Apple Watch Ultra utstyrt med en sirene på 86 desibel, som kan redde liv. Hvis du går deg vill eller blir skadet og trenger å påkalle opp­merksomhet, holder du inne handlingsknappen for å aktivere sirenen som kan høres på opptil 180 meters avstand.

Apple Watch Ultra er laget for å tåle aktiviteter som å kjøre vannscooter og vindsurfing og er utstyrt med en dybdemåler. Oceanic+-appen for Apple Watch Ultra er designet i samarbeid med anerkjente merker for undervannsaktiviteter, og gjør klokken til en dykkecomputer på håndleddet ditt. Den er utviklet for sportsdykking og fridykking ned til 40 meter, med alle de viktigste funksjonene dykkere trenger.

Tilpasset for de mest krevende forholdene

Klarte, løpe, dykke. Apple Watch Ultra kommer med tre forskjellige remmer, som er utviklet for friluftseventyr, utholdenhetstrening og vannsport. Utviklingen har resultert i tre varianter: Alpine Loop, Train Loop og Ocean Loop, som er spesialutviklet for å takle de mest krevende forholdene.

Enda mer å elske

Apple Watch Ultra har kraftige helsefunksjoner som temperaturmåling, søvnsporing, EKG, varslinger om hjertehelsen, oksygen i blodet. Og innovative sikkerhetsfunksjoner som registrering av bilulykke, fallregistrering og nødanrop.