Det er mange trusler på nett - og veldig vanskelig å vite hvordan man skal beskytte seg mot dem. 600 000 norske passord og e-postadresser ligger til salgs på nett, 150 000 nordmenn har blitt utsatt for ID-tyveri de to siste årene, og 27 000 barn har blitt utsatt for nettmobbing.

Over halvparten av oss er bekymret for sikkerhet på nett, samtidig som få vet hva de kan gjøre for å beskytte seg, men vi jobber alltid med å finne løsninger slik at det skal være enkelt for deg å være trygg på nett.

Derfor har vi lansert SAFE - en tjeneste som gjør deg tryggere på nett.

Dette er SAFE

Tryggere på nett - alltid med SAFE!
Bestill 129,-/mnd

SAFE er en sikkerhetspakke med 3 produkter som sørger for at du surfer trygt på trådløse nett, blir varslet hvis dine personopplysninger havner på avveie, og hjelp hvis du blir utsatt for ID-tyveri. Du får med andre ord forsikring, hjelp og trygghet - i èn pakke!

Produkter inkludert i SAFE:

Surf sikkert på trådløse nett

SAFE WIfi

Falske nettverk er enkle å sette opp og uvedkommende kan få tilgang til din personlige informasjon – uten at du er klar over at det skjer.

Slik fungerer SAFE WiFi

Personinformasjon på avveie

ikon

SAFE ID-vakt overvåker din kortinformasjon og e-postadresser, og varsler deg hvis noen prøver å selge eller dele din informasjon på nett.

Slik fungerer SAFE ID-vakt

Hjelp ved ID-tyveri

ikon

ID-tyveri er alvorlig og vanskelig å rydde opp i. Få advokathjelp og økonomisk kompensasjon. Du får også hjelp til å fjerne bilder eller sensitiv informasjon på nett.

Slik fungerer SAFE ID-tyveriforsikring

Nyttig informasjon

i

Vilkår