Få kontroll med Mine Kontakter-appen

dame som snakker i telefonen
Med Mine Kontakter kan du se hvem som ringer, reservere deg mot telefonsalg og ta vare på kontaktene dine.

Å miste mobilen med all verdifull informasjon kan være en ubehagelig følelse. Med Mine Kontakter installert vil alle viktige numre alltid være trygt lagret i skyen. Med Se Hvem aktivert får du tilgang på alle numre og adresser i Norge og har dermed full kontroll på hvem som faktisk kontakter deg.

Med Mine Kontaker kan du:

1

Være sikker på at kontaktene dine er trygt lagret

Med kun ett tastetrykk tar Mine Kontakter en trygg backup av kontaktlisten din. Da har du alltid tilgang til kontaktene, enten på web eller i appen, selv om du skulle miste mobilen eller noe skulle skje med den.
2

Ha kontroll på hvem som faktisk kontakter deg

Kjenner du ikke igjen nummeret og lurer på hvem som ringer? Med Se Hvem kan du enkelt se hvem som kontakter deg – selv om du ikke har lagret nummeret. Du kan prøve tjenesten helt gratis i én måned, etter dette koster den 29,- for deg med mobilabonnement fra Telenor, og 49,- hvis du har mobilabonnement fra en annen leverandør.
3

Reservere deg mot telefonsalg

I appen kan du raskt og enkelt reservere deg mot telefonsalg og adressert reklame. Last ned Mine Kontakter og klikk på reserver i menyen. Har du et mobilabonnement fra oss er dette inkludert i Mine Kontakter, er du ikke Telenor-kunde må du først aktivere tjenesten Se Hvem.
4

Enkelt bytte mobil uten å bekymre deg for å overføre kontaktene

Når kontaktene dine er synkronisert i Mine Kontakter, er det enkelt å overføre dem til en ny mobil, uavhengig av operativsystem. Last ned Mine Kontakter til din nye mobil, trykk på synkroniser – og så er hele kontaktlisten på plass i din nye mobil.
5

Få en ryddig kontaktliste

Mange har nok opplevd at det står «Ole eller 5 andre ringer». Når du synkroniserer kontaktene dine med Mine Kontakter slås identiske duplikater automatisk sammen, slik at kontaktlisten din blir ryddigere og mer oversiktlig.
6

Legge til nye kontakter med kun ett tastetrykk

Du kan enkelt scanne og lagre kontaktinformasjon direkte fra visittkort, skjermer, skilt eller håndskrevne lapper. Har du et mobilabonnement fra oss er dette inkludert i Mine Kontakter, er du ikke Telenor-kunde må du først aktivere tjenesten Se Hvem.