Mine Kontakter-appen

Mine Kontakter

Med Mine Kontakter har du alltid en trygg backup av kontaktene dine, som gjør det enkelt å overføre kontaktlisten til ny mobil. I tillegg kan du nå ta i bruk nyheten Se Hvem, slik at du enkelt kan se hvem som ringer eller har ringt - selv om du ikke har lagret nummeret.

Last ned Mine Kontakter

Funksjoner i appen

Mine Kontakter

Backup av kontakter

Med kun ett tastetrykk tar Mine Kontakter en trygg backup av kontaktlisten din. Da har du alltid tilgang til kontaktene, enten på web eller i appen, selv om du skulle miste mobilen eller noe skulle skje med den.
Mine Kontakter

Overføre kontakter til ny mobil

Når kontaktene dine er synkronisert i Mine Kontakter, er det enkelt å overføre dem til en ny mobil, uavhengig av operativsystem. Last ned Mine Kontakter til din nye mobil, trykk på synkroniser - og så er hele kontaktlisten på plass i din nye mobil.
Mine Kontakter

Fjerne duplikater

Mange har nok opplevd at det står “Ole eller 5 andre ringer”. Når du synkronsierer kontaktene dine med Mine Kontakter slås duplikater automatisk sammen, slik at kontaktlisten din blir ryddigere og mer oversiktlig.
Mine Kontakter

Se Hvem som har ringt

Kjenner du ikke igjen nummeret og lurer på hvem som ringer? Med Se Hvem kan du enkelt se hvem som ringer - selv om du ikke har lagret nummeret. Du får vite både navn og adresse til den som eier nummeret. 

Finn ut mer om Se Hvem

Mine Kontakter

Reservasjon mot telefonsalg

I Mine Kontakter får du raskt og enkelt tilgang til Brønnøysundregisteret der du kan reservere deg mot telefonsalg og adressert reklame. Har du et mobilabonnement fra oss er dette inkludert i Mine Kontakter, er du ikke Telenor-kunde må du først aktivere tjenesten Se Hvem.

Last ned Mine Kontakter