Mine Kontakter-appen

Mine Kontakter
Med Mine Kontakter har du alltid en trygg backup av kontaktlisten din.

Å miste mobilen med all verdifull informasjon kan være en ubehagelig følelse. Med Mine Kontakter-appen installert kan du i det minste være sikker på at all kontaktinformasjon er trygt lagret. Alt du trenger å gjøre er å laste ned Mine Kontakter, logge inn og klikke på "synkroniser” - så fikser appen resten!

Nå kan du også aktivere nyheten Se Hvem, så vet du alltid hvem som ringer - mens det ringer, eller når det passer deg.

Funksjoner i appen

mine-kontakter

Backup av kontakter

Med kun ett tastetrykk tar Mine Kontakter en trygg backup av kontaktlisten din. Da har du alltid tilgang til kontaktene, enten på web eller i appen, selv om du skulle miste mobilen eller noe skulle skje med den.

skjermbilde

Se Hvem som har ringt

Kjenner du ikke igjen nummeret og lurer på hvem som ringer? Med Se Hvem kan du enkelt se hvem som ringer - selv om du ikke har lagret nummeret. Du får vite både navn og adresse til den som eier nummeret. Finn ut mer om Se Hvem

skjermbilde

Overføre kontakter

Når kontaktene dine er synkronisert i Mine Kontakter, er det enkelt å overføre dem til en ny mobil, uavhengig av operativsystem. Last ned Mine Kontakter til din nye mobil, trykk på synkroniser - og så er hele kontaktlisten på plass i din nye mobil.

skjermbilde

Sperre mot telefonsalg

I Mine Kontakter får du raskt og enkelt tilgang til Brønnøysundregisteret der du kan reservere deg mot telefonsalg og adressert reklame. Har du et mobilabonnement fra oss er dette inkludert i Mine Kontakter, er du ikke Telenor-kunde må du først aktivere tjenesten Se Hvem.

skjermbilde

Fjerne duplikater

Mange har nok opplevd at det står “Ole eller 5 andre ringer”. Når du synkronsierer kontaktene dine med Mine Kontakter slås duplikater automatisk sammen, slik at kontaktlisten din blir ryddigere og mer oversiktlig.