Ruterinstillinger for Zyxel 8702

?

Hvordan endrer jeg nettverksnavn og passord på ruteren?

For å endre nettverksnavnet og/eller passordet på den trådøse ruteren din, må du inn på wifi.telenor.no. NB: Du må være koblet til nettverket ditt for å gjøre endringer ellers virker ikke linken.

Logg deg inn med med nettverkskoden som du finner på baksiden av ruteren din.

Velg Trådløst i Ruteradministrasjonen.

For å endre skriver du inn ønsket Nettverksnavn og -passord og klikker på Lagre.

?

Hvordan kobler jeg opp det trådløse nettverket?

Du kobler deg til ditt trådløse nett ved å finne ditt nettverk og taste inn passordet. Du finner nettverksnavn og passord på et klistremerke på undersiden av ruteren din.

Koble pc til trådløst nett

Koble mobil og nettbrett til trådløst nett

?

Hva er og hvordan bruker jeg gjestenett?

I ruteradministrasjonen kan du sette opp ekstra trådløse nett ut fra ruteren din, såkalt gjestenett. Det gir deg muligheten til å opprette egne nettverksnavn og passord for andre som skal bruke nettverket ditt, slik at du slipper å oppgi passordet til ditt eget nett til andre.

For å ivareta sikkerheten på nettet ditt, er det viktig at du fjerner disse gjestenettene når det ikke lenger er bruk for dem.

For å sette opp gjestenett, logg inn på Mine sider. Velg ditt abonnement, og velg så Ruter. Klikk Endre innstillinger.

?

Hvorfor skal jeg lagre innstillinger i skyen hos Telenor?

Ved førstegangs pålogging får du spørsmål om du vil lagre ruterens innstillinger i skyen, og om du vil importere eksisterende innstillinger.

Dette betyr at vi lagrer innstillingene dine for deg og knytter dem til deg som kunde, slik at de alltid er tilgjengelige uavhengig av om du bytter utstyr eller nullstiller ruter eller modem.

Hva er fordelene?

Det blir enklere å bytte utstyr som ruter etc, fordi innstillinger som nettverksnavn og -passord er lagret i vårt system, og ikke i utstyret.
Det blir også lettere for Kundeservice og Telenoreksperten å hjelpe deg når du trenger det.