WiFi Ruter

Om Zyxel P8702N

Zyxel P8702N er et trådløst rutermodem med innebygde antenner. WiFi-signalene sendes både på 2,4 Ghz og 5 Ghz, noe som gir mulighet for både god rekkevidde og hastighet på WiFi. Ruteren fungerer i kombinasjon med både bredbånd, fiber og internett over kabel. Ruteren støtter alle hastigheter og bredbåndstelefoni. Som standard benytter ruteren en sikker kryptering av passord, kalt WPA2.

Visste du at Telenor tilbyr en helt ny ruter og WiFi-forsterker? Les mer om vårt nye utstyr.

 • Hva betyr lampene på Zyxel P8702?

  Chevron down 14x14px
 • Glemt passord på det trådløse nettet?

  Chevron down 14x14px
 • Skru av eller på WiFi?

  Chevron down 14x14px
 • Internett fra en annen bredbåndsleverandør?

  Chevron down 14x14px
 • Detaljer om ruteren

  Chevron down 14x14px

Opplever du problemer med Internett?

Svært mange problemer løses ved at man skrur utstyret av og på. Opplever du allikevel problemer, kan vi hjelpe deg med veiledninger for de vanligste problemstillingene.

Tregt, ustabilt eller manglende nett

Administrer din ruter

Ønsker du å endre innstillingene på ruteren din, som å endre nettverksnavn eller passord? Det kan du gjøre ved å logge deg inn på ruterens grensesnitt, på https://wifi.telenor.no/.

For å logge deg på, må du være tilkoblet ditt hjemmenett, og du logger deg inn med admin-passordet som du finner klistrelappen under din ruter. 

Trenger du mer hjelp eller veiledning til å endre innstillinger på din ruter? Vi har laget en egen side med mer info, den finner du ved å trykke på knappen under.

Gå til Ruteradministrasjon

Fant du ikke svar på det du lurte på?