WiFi Ruter

Om WiFi Ruter

WiFi Ruter er en trådløs ruter med prisvinnende design. Den fungerer like bra med alle våre internettaksesser, uansett om du har bredbånd over fiber, kabel eller Trådløst Bredbånd. 

Med standardkrypering WPA2-PSK og Smart WiFi sørger ruteren for at du får en stabil og sikker internettforbindelse. Smart WiFi er en funksjon som automatisk velger det beste nettet for deg, enten dette er på 2,4GHz eller 5GHz.

  • Hva betyr lampene på WiFi Ruter?

    Chevron down 14x14px
  • Glemt passord til WiFi?

    Chevron down 14x14px
  • Detaljer om ruteren

    Chevron down 14x14px

Administrer din ruter

Ønsker du å endre innstillingene på ruteren din, som å endre nettverksnavn eller passord? Det kan du gjøre ved å logge deg inn på ruterens grensesnitt, på https://wifi.telenor.no/.

For å logge deg på, må du være tilkoblet ditt hjemmenett, og du logger deg inn med admin-passordet som du finner klistrelappen under din WiFi Ruter. 

Trenger du mer hjelp eller veiledning til å endre innstillinger på din ruter? Vi har laget en egen side med mer info, den finner du ved å trykke på knappen under.

Gå til Ruteradministrasjon

Opplever du problemer med Internett?

Svært mange problemer løses ved at man skrur utstyret av og på. Opplever du allikevel problemer, kan vi hjelpe deg med veiledninger for de vanligste problemstillingene.

Tregt, ustabilt eller manglende nett

Fant du ikke svar på det du lurte på?