Våre bredbåndsabonnement

Trenger du raskere bredbånd?

Bredbånd via fiber

Vi tilbyr lynraske hastigheter fra 50 til 500 mbit/s med bredbånd via fiber.
Se hva vi tilbyr via fiber

Trådløs ruter

Zyxel P8702N kan brukes til alle Telenors bredbåndslinjer. Ruteren sikrer stabilt nett og god trådløs dekning i hjemmet ditt. Den har ingen synlige antenner, er plasseringsvennlig og enkel å installere. Kommer i valgbar farge sort eller hvit.

Les mer om vår trådløse ruter ›

Wifi-ruter

Ofte stilte spørsmål

Spørsmål og svar

?

Er bredbånd og Internett det samme?

Bredbånd eller fiberbredbånd er teknologien som gir deg tilgang til Internett, mens Internett er de opplevelsene du får når du besøker en nettside, strømmer film, sender oss en e-post, leser VG på nett for å nevne noe.
?

Trenger jeg ny ruter når jeg bestiller abonnement?

Vi anbefaler at du bestiller Wifi-ruteren som følger med bredbåndet for å få mest mulig ut av abonnementet ditt. Ruteren har innebygget modem for bredbåndstelefoni, er klargjort for den nye internettstandarden IPv6 og har to trådløse nett. Les mer om ruteren. Kundeservice har dessverre ikke support på andre rutere enn de vi leverer.
?

Når får jeg ruteren?

Det kan ta opptil en uke før du mottar ruteren. Du får SMS fra Posten når pakken er på vei. Merk at ruteren ikke fungerer før det nye abonnementet ditt er 'skrudd på'. Datoen for når abonnementet/bredbåndslinjen er oppe og går, får du i et eget brev.
?

Må jeg betale noe med en gang hvis jeg bestiller i dag?

Nei, du betaler ingenting før du mottar den første fakturaen fra oss. Den kommer i posten etter at abommementet ditt har kommet på plass.
?

Hvilke ekstrakostnader kan tilkomme?

Alle som ikke har fasttelefon må betale linjeleie på 109,- kroner per måned i tillegg. Linjeleien dekker drift og vedlikehold, i tillegg til nødvendig utbygging og oppdatering av telenettet.
Se alle spørsmål og svar