Swap

Slik får du mest ut av SWAP

SWAP gjør mobilhverdagen din tryggere og mer forutsigbar. Her er alt du trenger å vite om SWAP-avtalen din.

swap-guide smilende kvinne med mobil i hånden

Har du nettopp kjøpt en ny mobil og bestemt deg for å prøve ut SWAP? Eller er du en dreven «swapper» som lurer på noe med SWAP-avtalen din?

Her skal vi se på alt du trenger å vite om SWAP – slik at du kan dra full nytte av mobilprogrammet.

1. Betal 0,- i dag – uten overraskelser

I dag er mobilen en helt essensiell del av hverdagen vår. Samtidig er nye mobiler blitt dyre, og ikke minst, kostbare å reparere hvis du er uheldig.

Du kjenner allerede til den første store fordelen med SWAP – men for ordens skyld: Du betaler ingenting i det du kjøper en mobil med SWAP. 

I stedet for at du må bla opp 15.000 kroner (eller mer!) på stedet, betaler du heller et fast beløp hver måned. For mange blir det dermed enklere og mer overkommelig å ta i bruk den nyeste og beste teknologien, eller rett og slett kjøpe en god mobil som funker – uansett prisklasse.

Du skal heller ikke være redd for å få en uhyggelig overraskelse – månedsbeløpet er fast og blir ikke endret i løpet av avtaleperioden.

Og når avtalen er over, eier du mobilen … med mindre du allerede har swappet til en ny, vel å merke (mer om det litt senere).

Kjøp mobil med SWAP

Mobilabonnement er ikke inkludert i SWAP-avtalen. Månedsbeløpet du betaler gjennom SWAP kommer altså i tillegg til det du betaler for mobilabonnementet ditt.

Ingen av Telenors mobilabonnement har bindingstid, og du kan når som helst bytte til et annet Telenor-abonnement (eller en annen mobiloperatør).

2. Tryggere med Skjermforsikring 

Visste du at selv om 3 av 5 nordmenn har fått mobilskjermen knust, velger bare 1 av 4 å ha forsikring?

Ikke bare kan det koste flere tusen kroner å reparere skjermskader, men du må også klare deg uten mobilen en stund. For rundt halvparten av de som har vært uheldige, tok reparasjonen over en uke, ifølge en undersøkelse gjort av Telenors forsikringspartner SquareTrade.*

En uke uten mobil kan føles ekstremt lang! Men du som har en SWAP-mobil er trygg – fordi du fikk Skjermforsikring med på kjøpet.

Er du uheldig, får du fikset skjermen normalt innen 3 virkedager. I tillegg betaler du aldri mer enn en fast lav egenandel ved reparasjon, enten 250,- eller 500,- basert på om mobilen kostet under eller over 7.500,-.

Dermed er du trygg uansett hvor du befinner deg. Skjermforsikring gjelder i hele verden!

SWAP – en rimeligere totalpakke

Uten SWAP-avtale betaler du 129,-/md. for Skjermforsikring. Dette er grunnen til at du samlet betaler litt mer for en mobil med SWAP enn hvis du betaler alt med en gang. 

Samtidig vil det være dyrere å kjøpe mobil uten SWAP, men med Skjermforsikring. Du får altså en rimeligere totalpakke med SWAP  – med trygghet mot knust skjerm inkludert, og flere andre fordeler.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

3. SWAP til ny – hvis du vil

Står du og tripper hver februar når Samsung lanserer årets toppmobiler, eller når det er høst og iPhone-slipp? Liker du å prøve ut den beste og nyeste teknologien, uansett hvem som står bak? Eller er det rett og slett på tide med en ny mobil?

Da er SWAP midt i blinken for deg! Navnet er nemlig ikke tilfeldig: Med SWAP kan du når som helst swappe til en ny mobil – hvis du vil. Og etter at du har hatt SWAP-avtalen i 12 måneder, swapper du uten å betale noe ekstra for den nye mobilen.

Med andre ord: Allerede når du har betalt halvparten av den gamle mobilen, kan du swappe til en ny helt kostnadsfritt!

Du starter da en ny SWAP-avtale over 24 måneder, med et fast månedsbeløp basert på verdien av den nye mobilen. Mobilen du swapper inn returneres til oss, og den gamle avtalen er du helt ferdig med.

Dermed kan du ha akkurat den mobilen du vil – til enhver tid.

Skal du gi mobil i gave? Gir du med SWAP får de trygghet som bonusgave!

Visste du

… at du også kan swappe før det har gått 12 måneder? Da betaler du for det som gjenstår frem til det ville ha gått 12 måneder, basert på månedsprisen i avtalen.

4. Valgfrihet uten binding

Selv om «alle» har behov for mobil, er ikke behovet det samme for alle. 

Noen trenger ubegrenset 5G-data til å surfe, strømme, jobbe og boltre seg i nye KI-funksjoner på de kraftigste mobilene. Andre har det helt fint med litt mobildata og trygge tilleggstjenester. 

Med SWAP skal du (og alle andre) få tilpasse mobilopplevelsen til nettopp deg. Ikke bare skal du ha mobilen du vil ha, du får også velge helt fritt blant Telenors mobilabonnementer – helt uten binding.

I tillegg kan du surfe på Norges raskeste 5G-nett og bruke mobilen som hjemme i EU/EØS. Du får også med en rekke tjenester som gjør mobilhverdagen litt tryggere, for eksempel Se Hvem, Min Sky, Nettslett og Nettvern.

Uansett er valget ditt: Siden ingen Telenor-abonnement har binding, kan du når som helst bytte til det som passer deg best, akkurat nå.

Lyst på nytt abonnement? Sjekk mulighetene

Når du kjøper mobil eller nettbrett med SWAP, må du ha et mobilabonnement fra Telenor – og du velger helt fritt det abonnementet som passer best til ditt bruk. Ingen av våre abonnement har bindingstid, og du kan når som helst bytte til et annet Telenor-abonnement (eller en annen mobiloperatør).

* Datakilde: SquareTrades paneuropeiske undersøkelser, utført i mai 2023. Rapporten er basert på 517 innsamlede svar, innhentet på nettet fra et representativt utvalg av voksne i Norge ved hjelp av Rep Data. Rapporten ble utstedt 8. juni 2023 av Ground Control Research.

Telenor er en forsikringsmegler tilknyttet Square Trade Europe Limited (STEL) (C90216), som er autorisert i Malta som forsikringsagent i henhold til lov om forsikringsformidling (Insurance Distribution Act). STEL er agent for Starr Europe Insurance Limited (Forsikringsgiver) og både agenten og Forsikringsgiveren er regulert av Malta Financial Services Authority.