Ny mobil - flere fordeler!

Med SWAP får du ikke bare en ny mobil, men også mye mer inkludert.

Kampanje!

Kjøp ny mobil med SWAP og få Plussforsikring inkludert i 2 måneder!

Skjermforsikring er alltid inkludert med SWAP.

Sjekk utvalget av mobiler her

info icon

Ny mobil hvert år - hvis du vil

For deg som alltid vil ha det nyeste - etter et år kan du bytte inn din SWAP-mobil i en valgfri ny mobil, hvis du oppretter en ny SWAP-avtale.

?

Hva er SWAP?

SWAP er et mobilprogram som gir deg mye for pengene. Du får både ny mobil, skjermforsikring og rett til å bytte til ny mobil etter 12 måneder. Fordi du får mer inkludert i prisen med SWAP, vil totalprisen derfor bli noe høyere enn om du bare kjøper en mobil.

Mobiler med SWAP kan du kjøpe i nettbutikken, hos Telenorbutikken, Elkjøp eller Power, eller ved å ringe kundeservice på 915 09000.

?

Må jeg ha et Telenor-abonnement med SWAP?

Du må ha et Telenor-abonnement ved kjøpstidspunktet, men du står fritt til å velge det abonnementet som passer deg og din bruk best.

Det er heller ingen bindingstid på abonnementet, slik at du når som helst kan bytte til et annet abonnement.

?

Når kan jeg swappe?

Etter 12 - 24 måneder, kan du bytte ut den gamle mobilen med en ny, uten å måtte betale mer for den gamle. Du returnerer da din gamle mobil, og starter på en ny SWAP-avtale med den nye mobilen.

Vil du bytte mobilen din før det har gått 12 måneder, må du betale de gjenstående månedsprisene opptil 12 måneder.

?

Hva skjer med mobilen jeg vil swappe?

Når vi mottar mobilen din, blir den grundig sjekket og alt av innhold trygt slettet. Er den i god stand, kan den så klargjøres og selges videre til en ny eier. Hvis den er i dårlig stand, vil deler som fortsatt virker gjenbrukes og resterende deler resirkuleres.

?

Kan jeg si opp/betale ut SWAP?

Ja. Hvis du ønsker å avslutte din SWAP-avtale uten å swappe, kan du gjøre dette ved å betale restbeløpet (månedene du har igjen i avtaleperioden).