• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Sony

Xperia 5 IV

4.5 (2)

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Xperia 5 IV kombinerer kraftfull ytelse med en rekke funksjoner som gjør hverdagen din enklere. Med banebrytende teknologi kan du ta eksepsjonelle bilder og video, slik at du aldri går glipp av øyeblikkene. Xperia 5 IV er vann- og støvavstøtende og har et batteri som varer hele dagen.

Les mer
  • Få på nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Sony Xperia 5 IV

Fang øyeblikket

Xperia 5 IV har en banebrytende teknologi fra de nyeste, prisbelønte fullformatkameraene, som gjør det enkelt å ta bilder og video av eksepsjonell kvalitet. Telefonen er utstyrt med EYE AF, som opprettholder fokus selv når motivet beveger seg, og du kan filmatisere øyeblikkene ved å ta opp video i 4K HDR 120fps og med 5x slow motion. Frontkameraet er gjort større og har en større sensor og pixel-pitch, som sikrer enda bedre bilder og video i svakt lys.

Enda bedre skjermopplevelse

Den 6.1" store skjermen gir deg en eksepsjonell skjermopplevelse. Skjermen er utstyrt med den mest lyssterke FHD+ HDR OLED 120Hz oppdateringsfrekvensen noensinne, som gir deg en god seeropplevelse når du skal se dine favorittserier.

Opplev Dolby Atmos® med hodetelefoner eller Full stage-stereohøyttalere og nyt filmer av høy kvalitet med BRAVIA CORE.

Et kraftfullt batteri

Xperia 5 IV har et 5000 mAh batteri pakket inn i en kompakt og lett form, som støtter trådløs lading og gjør at du kan bruke telefonen i lang tid. Batteriet kan hurtiglades opp til 50% på kun 30 minutter.

Den ultimate musikkopplevelsen

Xperia 5 IV kombinerer en autentisk lytteopplevelse med musikkopptak i høy kvalitet. High-Resolution Audio lar deg høre musikk som gjengir hele lydspekteret med dynamikk og detaljer, slik at du får den ultimate musikkopplevelsen. Med Xperia 5 IV har du også muligheten til å benytte Music Pro, som gjør at du enkelt kan ta opp vokallyder enten du er i et stille rom eller et rom med etterklang.

Spill og gaming

Profesjonelle eSport-spillere har vært med å utvikle Xperia 5 IV og den er derfor pakket med spillvinnende funksjoner. Game Enhancer lar deg endre innstillinger som lyd, skjerm og berøring uten å forstyrre spillet eller konsentrasjonen, samt streame direkte til sosiale nettverk og kommunisere med andre spillere.

Holdbarhet

Xperia 5 IV er vann- og støvavstøtende og har en IP65/68-klassifisering. Mobiltelefonen er utstyrt med Corning® Gorilla® Glass Victus® på både forsiden og baksiden.