• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Samsung

Galaxy S24 Ultra 5G

4 (1)

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Kampanje! Få 3.000,- i rabatt på Samsung Galaxy S24, S24+ og S24 Ultra. Tilbudet gjelder t.o.m. 14.07.24. Forutsetter et Telenor privat mobilabo. Det er ingen bindingstid på mobilabonnement. Forbehold om utsolgt vare.

Fremtiden er her – i dag. Galaxy S24 Ultra er utstyrt med utrolige AI-funksjoner som forandrer din Samsung-opplevelse, et 200 MP kamera som gjør deg til en proff fotograf på et klikk og en enda kraftigere prosessor. Den 6,8’’ store QHD+-skjermen er krystallklar og mer lyssterk enn noensinne, og det ikoniske designet tar premiumfølelsen opp enda et hakk.

Les mer
  • På nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G

Galaxy AI vil åpne opp din verden

Det er på tide å ta neste steg mot fremtiden. Det nyeste tilskuddet til Galaxy S24 Ultra 5G kommer sammen med de utrolige AI-funksjonene til å forandre hvordan du skaper, connecter og kommuniserer med din Samsung-mobil. Sammen med kraften fra 5G kommer funksjonene til sin fulle rett. En nyhet som ikke bare forandrer din hverdag men også tar deg inn i en ny æra, slik at du kan oppleve alt fremtiden har å by på – i dag.

Kommuniser på andre språk Med Live Translate kan du svare på samtaler på andre språk og få det oversatt samtidig som samtalen utfolder seg. I tillegg kan du redigere og optimalisere tekstmeldingene dine til de er helt som du vil.

Søk uten å bruke et eneste ord Med Circle to Search with Google kan du enkelt søke etter noe du har sett i en video eller et bilde, helt uten å bruke ord. Bare sirkle rundt objektet med fingeren din, så søker Samsung Galaxy S24 Ultra det opp for deg. Søk på en smartere og smidigere måte, rett og slett.

Si hei til ditt nye proffkamera Med Samsung Galaxy S24 Ultra har du alt du behøver for å ta bilder på et proft nivå. Med et 200 MP-kamera i øverste sjiktet, Nightography Zoom og AI-funksjoner som Photo Assist, kan du si farvel til dårlige bilder og hei til en helt annen liga av foto.

Et ikon i ny innpakning

Samsung Galaxy S24 Ultra bygger på det ikoniske Ultra-designet, men tar premiumfølelsen opp enda et hakk. Takket være det slanke designet, kant-til-kant-skjermen og den iøyenfallende nye finishen har du et nytt ikon i hånden.

Farger som gjør inntrykk

Samsung Galaxy S24 Ultra kommer i fire fantastiske jordtoner: Titanium Black, Titanium Gray, Titanium Violet og Titanium Yellow.

Vanntett

Samsung Galaxy S24 Ultra er vann- og støvtett etter IP68-klassifiseringen.

Fang detaljene med 200 MP

Akkurat når du trodde at et Samsung-mobilkamera ikke kunne bli bedre, oppgraderer vi den betydelig. Med 200 MP vidvinkelkamera kan du ta bilder med en detaljrikdom utenom det vanlige. Slik at du uten problemer kan fange all magi du ser, uten å risikere å gå glipp av noe. Takket være ultravidvinkelkameraet på 12 MP er det plass til mer i bildet, og med telelinsen på 10 MP med 3x optisk zoom kommer du nærmere det som er viktig. Dessuten har Space Zoom på 50 MP blitt hele 5 ganger bedre sammenlignet med Galaxy S23-serien.

Enda bedre Nightography

Med Samsung Galaxy S24 Ultra kan du være sikker på at bildene blir bra – uansett lysforhold. Takket være Samsungs forbedrede Nightography-teknologi hvor Space Zoom for Nightography har fått 60% større piksler og skarpere programvare og mer lysinnslipp – får du bedre skarphet og mer levende farger i dine fotografier. Derfor kan du være trygg på at du får skarpe bilder, selv når det er mørkt.

Skarpe bilder, selv når det er mørkt

Med Samsung Galaxy S24 Ultra mister du aldri et øyeblikk. Takket være den utrolige kamerasensoren kan du fange dagen, og natten, selv om det er veldig mørkt der du er. Med andre ord kan du ta like episke bilder under middagen med levende lys som når du henger i parken med vennene dine.

Fang alt i sitt rette element

Med Enhanced Adaptive Pixel kan du enkelt sørge for at du får en naturlig og korrekt fargetone i alle dine bilder. Så blir minnene og opplevelsene dine bevart akkurat som du husker dem.

Batteriet som tilpasser seg deg

Galaxy S24 Ultra er utrustet med et kraftig 5000 mAh-batteri, sånn at du kan gjøre det du vil lenge – uten å måtte sjekke batteriprosenten. Med andre ord kan du se serier i timesvis, spille favorittspillet ditt og dokumentere dagen din med kameraet – mye lengre enn med Samsung Galaxy S23-serien.

Myk og lyssterk skjermopplevelse

Opplev underholdning slik den var ment til å oppleves. Med Samsungs lyseste skjermstyrke noensinne, i kombinasjon med opp til 120 Hz adaptiv oppdateringsfrekvens, kan du se din favorittunderholdning i nytt lys og se frem mot en lysere hverdag.

Prosessorkraft som tøyer grensene

Galaxy S24 Ultra er utrustet med den raskeste prosessoren i en Samsung Galaxy-mobil noensinne – Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy. Opplev prestasjoner utenom det vanlige, som gir deg en kraft uten sidestykke. Alt for at du skal kunne makse dine spillopplevelser, få fullstendig utbytte av AI-funksjonene, forlenge batteritiden din og få en smidig opplevelse hvor alt bare flyter. Akkurat som det skal.

Utnytt hele 5G-kraften

Rask, raskere, Samsung Galaxy S24 Ultra. Med 5G og Galaxy S24 Ultra kan du utnytte den utrolige hastigheten til det fulle. Vi snakker raskere oppkobling, forbindelse og tilgang til alt som de smarte AI-funksjonene har å tilby.

Plass for mer av alt

Bildene dine, filmer og favorittserier – selvsagt finnes det mye plass til alt du liker. Samsung Galaxy S24 Ultra har opp til 1TB lagring.

Privat forbindelse med Samsung Knox

I din Galaxy S24 Ultra finnes Samsung Knox som beskytter de verdifulle og personlige minnene dine. Alle dine filmer, bilder, filer og data er beskyttet takket være integrert sikkerhet i flere lag – fra hardware til programvare. Sånn at bare du skal kunne få tak i det som er ditt.

I esken

Sammen med din Samsung Galaxy S24 Ultra får du USB Type-C kabel (tilpasset opp til 25W), uttaksnål, Quick Start guide og S-Pen.

*Samsung-kontoinnlogging kan være nødvendig for å bruke visse Samsung AI-funksjoner. Samsung gir ingen løfter, forsikringer eller garantier angående nøyaktigheten, fullstendigheten eller påliteligheten til utdata levert av AI-funksjoner. Tilleggskostnader kan påløpe for enkelte AI-funksjoner. Galaxy AI-funksjoner vil tilbys uten kostnad til minst slutten av 2025 på støttede Samsung Galaxy-enheter.