• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:
Kampanje!

Samsung

Galaxy S24 5G

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Få med valgfritt produkt! Tilbudet inkluderer Galaxy Tab A9 WiFi 64GB grå, Galaxy Watch FE BT svart eller Galaxy Buds2 Pro svart (verdi opptil 2690,-) ved kjøp av Galaxy S24-serien. Valgfritt produkt hentes ut i Samsung Members-app. Gjelder t.o.m. 11.08.24. Forutsetter et Telenor privat mobilabo. Ingen bindingstid. Forbehold om utsolgt vare.

En ny æra av mobiltelefoner er her. Galaxy S24 er utstyrt med utrolige AI-funksjoner, som kommer til å forandre din Samsung-opplevelse, et 50 MP kamera som gjør deg til en proff fotograf på et klikk og en kraftigere prosessor. Den 6,2’’ store FHD+-skjermen er mer lyssterk enn noensinne og det ikoniske designet tar premiumfølelsen opp enda et hakk. Opplev mer av alt du liker takket være batteriet.

Les mer
  • Bekreftet levering 12.07.24
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Samsung Galaxy S24 5G

Galaxy AI. Fremtiden er her – i dag.

Det er på tide å ta neste steg mot fremtiden. Det nyeste tilskuddet til Galaxy S24-serien kommer, sammen med de utrolige AI-funksjonene, til å forandre hvordan du skaper, connecter og kommuniserer med din Samsung-mobil. Sammen med kraften fra 5G kommer funksjonene til sin fulle rett. En nyhet som ikke bare forandrer din hverdag, men også tar deg inn i en ny æra, slik at du kan oppleve hva fremtiden har å by på – i dag.

Kommuniser på andre språk helt enkelt Med Live Translate kan du svare på samtaler på andre språk og få det oversatt samtidig som samtalen utfolder seg. I tillegg kan du redigere og optimalisere tekstmeldingene dine til de er helt som du vil.

Søk uten å bruke et eneste ord Med Circle to Search with Google kan du enkelt søke etter noe du har sett i en video eller et bilde, helt uten å bruke ord. Bare sirkle rundt objektet med fingeren din, så søker Galaxy S24 det opp for deg. Søk på en smartere og smidigere måte, rett og slett.

Ta bildene dine til neste nivå Samsung Galaxy S24 har alt du behøver for å ta utrolige bilder. Med et 50 MP-kamera i øverste sjiktet, Nightography Zoom og AI-funksjoner som Photo Assist, kan du si farvel til dårlige bilder og hei til magiske minner som laget for å dele.

Et ikon i ny innpakning

Samsung Galaxy S24 bygger på det ikoniske S23-designet, men tar premiumfølelsen opp enda et hakk. Takket være det slanke designet, kant-til-kant-skjermen med avrundede hjørner og den iøyenfallende finishen har du et selvsagt ikon i hånden.

Farger som gjør inntrykk

Samsung Galaxy S24 kommer i fire fantastiske jordtoner: Onyx Black, Marble Gray, Cobalt Violet og Amber Yellow.

Vanntett

Samsung Galaxy S24 er vann- og støvtett etter IP68-klassifiseringen.

Fang detaljene med 50 MP

Akkurat når du trodde at et Samsung-mobilkamera ikke kunne bli bedre, oppgraderer vi den betydelig. Med 50 MP vidvinkelkamera kan du ta bilder med en detaljrikdom utover det vanlige. Slik at du uten problemer kan fange all magi du ser, uten og risikere å gå glipp av noe. Takket være ultravidvinkelkameraet på 12 MP er det plass til mer i bildet, og med telelinsen på 10 MP med 3x optisk zoom kommer du nærmere det som er viktig.

Enda bedre Nightography

Med Samsung Galaxy S24 kan du være sikker på at bildene blir bra – uansett lysforhold. Takket være Samsungs forbedrede Nightography-teknologi, skjerpet programvare og mer lysinnslipp får du større skarphet og mer levende bilder i dine fotografier.

Skarpe bilder, selv når det er mørkt

Med Samsung Galaxy S24 mister du aldri et øyeblikk. Takket være den utrolige kamerasensoren kan du fange dagen, og natten, selv om det er veldig mørkt der du er. Med andre ord kan du ta like episke bilder under middagen med levende lys som når du henger i parken med vennene dine.

Fang alt i sitt rette element

Med Enhanced Adaptive Pixel kan du enkelt sørge for at du får en naturlig og korrekt fargetone i alle dine bilder. Så blir minnene og opplevelsene dine bevart akkurat som du husker dem.

Batteriet som tilpasser seg deg

Samsung Galaxy S24 er utrustet med et kraftig 4000 mAh-batteri, sånn at du kan gjøre det du vil lenge – uten å måtte sjekke batteriprosenten. Med andre ord kan du se serier i timesvis, spille favorittspillet ditt og dokumentere dagen din med kameraet – mye lengre enn med Galaxy S23-serien.

Myk og lyssterk skjermopplevelse

Opplev underholdning slik den var ment til å oppleves. Med Samsungs lyseste skjermstyrke noensinne, i kombinasjon med opp til 120 Hz adaptiv oppdateringsfrekvens, kan du se din favorittunderholdning i nytt lys og se frem mot en lysere hverdag.

Prosessorkraft som tøyer grensene

Opplev prestasjoner utenom det vanlige, som gir deg kraft uten sidestykke. Alt for at du skal kunne makse dine spillopplevelser, få fullstendig utbytte av AI-funksjonene, forlenge batteritiden din og få en smidig opplevelse hvor alt bare flyter. Akkurat som det skal.

Utnytt hele 5G-kraften

Rask, raskere, Samsung Galaxy S24. Med 5G og Galaxy S24 kan du utnytte den utrolige hastigheten til fulle. Vi snakker raskere oppkobling, forbindelse og tilgang til alt som de smarte AI-funksjonene har å tilby.

Plass for mer av alt

Bildene dine, filmer og favorittserier – selvsagt finnes det mye plass til alt du liker. Samsung Galaxy S24 har opp til 256 GB lagring.

Privat forblir privat med Samsung Knox

I din Samsung Galaxy S24 finnes Samsung Knox som beskytter de verdifulle og personlige minnene dine. Alle dine filmer, bilder, filer og data er beskyttet takket være integrert sikkerhet i flere lag – fra hardware til programvare. Sånn at bare du skal kunne få tak i det som er ditt.

I esken

Sammen med din Samsung Galaxy S24 får du USB Type-C kabel (tilpasset opp til 25W), uttaksnål og Quick Start Guide.

*Samsung-kontoinnlogging kan være nødvendig for å bruke visse Samsung AI-funksjoner. Samsung gir ingen løfter, forsikringer eller garantier angående nøyaktigheten, fullstendigheten eller påliteligheten til utdata levert av AI-funksjoner. Samsung kan når som helst endre noen eller alle sine avanserte intelligensfunksjoner til abonnementsbaserte funksjoner, i så fall vil Samsung gi forhåndsvarsel.