• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G er en kraftig mobil som blant annet kommer med en rask og energibesparende prosessor, et stort batteri med mulighet for hurtiglading og en imponerende 120Hz IPS-touchskjerm.

Egenskaper

Svart

Minne

  • På nettlager
  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G

Ytelse og batteri

OnePlus Nord CE 2 Lite er utstyrt med en Snapdragon® 695 5G octa-core CPU som leverer en hastighet på opptil 2,2 GHz. Den kommer også med en Qualcomm Adreno 619 GPU, som har 30 prosent bedre ytelse enn forgjengeren, 8 GB LPDDR4X RAM og 128 GB lagring.

Det store 5000 mAh-batteriet i OnePlus Nord CE 2 Lite 5G gjør den ideell for spill, streaming og mange timers bruk på sosiale medier. På én og samme lading kan OnePlus Nord CE 2 Lite 5G f.eks. streame 21 timer med YouTube-videoer.

Med det effektive SUPERVOOC-ladesystemet, kan du lade batteriet fra 1-50% på bare 30 minutter.

Kamera

På baksiden av OnePlus Nord CE 2 Lite 5G finner du et trippelkamerasystem som med en 64 MP hovedsensor gjør det mulig å ta skarpere bilder med minimalt med uskarphet og støy. Hovedsensoren fungerer sammen med et 2 MP dybdehjelpekamera for å sikre at bilder i portrettmodus har utmerket dybde, sylskarp klarhet og presist konturerte motiver.

På fronten finner du et 16 MP kamera med elektronisk bildestabilisering (EIS), som gir klarere og roligere bilder under utfordrende forhold. Med Dual-View Video kan du ta opp med både front- og bakkamera samtidig, noe som åpner for et vell av kreative muligheter når du filmer.

OxygenOS 12.1

OnePlus Nord CE 2 Lite 5G kommer forhåndsinstallert med brukergrensesnittet OxygenOS 12.1 og vil motta to Android-oppdateringer og tre år med Android-sikkerhetsoppdateringer.