• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Google

Pixel 8a

Hvilken farge liker du best?

Hvor mye lagringsplass trenger du?

Lanseringstilbud! Spar 1000,- på Pixel 8a. Gjelder t.o.m. 30.06.24. Forutsetter et Telenor privat mobilabo. Det er ingen bindingstid på mobilabonnement. Forbehold om utsolgt vare. Pixel 8a leveres fra tirsdag 14.05.24.

Dette er Pixel 8a, utviklet av Google. Ta flotte bilder med Pixel-kameraet. Og med AI-løsninger fra Google kan du gjøre mer, raskere – for eksempel fikse uskarpe bilder og lære nye ting. Topprangerte sikkerhetsfunksjoner bidrar til å beskytte dataene dine. Og den er laget for å vare. Alt til en fornuftig pris.

Les mer
  • Ikke på nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Google Pixel 8a

Fantastiske bilder – helt enkelt.

Pixel-kameraet tar fantastiske bilder og videoer – hele tiden. Med AI-løsninger fra Google kan du ta perfekte gruppebilder og fikse uskarpe bilder.

Gruppebilder – i perfeksjonert utgave. Var det noen som blinket eller så en annen vei? Med Beste bilde på Pixel slås flere bilder som ligner, sammen til ett fantastisk bilde – der alle kan se bra ut.

Få videoer til å høres bedre ut – på magisk vis. Magisk viskelær for lyd bruker AI-løsninger fra Google til å redusere forstyrrende støy, for eksempel fra biler og vind, og fremheve lydene du ønsker.

Få skarpere bilder. Med Google Foto-funksjonen Skarpere bilde kan du forbedre bilder som i utgangspunktet er uskarpe – nye eller gamle. Fjern uskarphet og visuell støy med bare noen få trykk.

Ta fantastiske nærbilder. Pixel-kameraet har høyoppløselig zoom, noe som betyr at du kommer på nært hold uten ekstra telelinse.

Hør tydelig personen som ringer

Med enda bedre Klare samtaler reduserer Pixel bakgrunnsstøyen og forsterker stemmene. Slik kan du høre oppringere selv om de er på støyfulle steder.

En superenkel måte å søke på

Søk etter hva som helst – direkte fra enhver app. Bare tegn en sirkel rundt et bilde, en tekst eller en video, så finner du det raskt med AI-løsningene fra Google.

Utviklet med tryggheten din i tankene

Pixel er utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som hjelper deg i nødssituasjoner. Enheten kan raskt ringe nødtjenester og dele nøyaktig posisjonsinformasjon.

Pålitelig sikkerhet. Google Tensor G3 og Titan M2-sikkerhetsbrikken i Pixel danner flere lag med sikkerhet, som bidrar til å beskytte personopplysningene dine.

Ekstra beskyttelse på nettet. Med innebygd VPN fra Google bidrar Pixel 8a til å holde deg trygg på nettet, uansett hvilken app eller nettleser du bruker.

Forenkler sikkerhet og personvern. I sikkerhets- og personvernsenteret kan du enkelt se og kontrollere innstillingene for telefonen, kontoen og passordene dine. Med Pixel får du 7 år med OS- og sikkerhetsoppdateringer samt lansering av nye funksjoner, slik at den blir enda sikrere over tid.

Føl deg enda tryggere med sikkerhetssjekken. Start en nedtelling når du er ute om kvelden eller går alene. Hvis nedtellingen utløper uten respons, deler telefonen posisjonen din med utvalgte kontakter.

Ikke vær redd for riper og søl

Med en slitesterk konstruksjon og IP67-beskyttelse kan Pixel 8a tåle slag, vann og støv. I tillegg er den utstyrt med ripebestandig Corning® Gorilla® Glass 3.

Et pålitelig batteri som varer hele dagen

Det tilpassede Pixel-batteriet kan vare i mer enn 24 timer. Slå på Ekstrem batterisparing, så kan batteriet vare i opptil 72 timer.

Gøyale farger. Friskt design.

Pixel 8a føles god i hånden, med glatt overflate og et matt bakdeksel. Og den er laget med resirkulerte materialer.

Kraften bak AI-løsningene fra Google på Pixel

Google Tensor G3 er den samme brikken som i Pixel 8 Pro. Den gjør Pixel 8a rask og effektiv. Og den har AI-løsninger fra Google som gir tilgang til nyttigere funksjoner.

Pixel-enhetene fungerer enda bedre sammen

Pixel-telefoner, -nettbrett, -klokker og -ørepropper fungerer sømløs sammen for å gi deg personlig tilpasset hjelp – hele dagen. Du kan raskt koble til tilbehør, bytte fra en enhet til en annen, og dele bilder, linker med mer.