Forskudd er et mobilabonnement uten ekstern kredittsjekkk. Abonnementet betaler du på forhånd, noe som gir deg full kontroll på mobilbruken. Fri tale, SMS og MMS og våre faste sikkerhetsfordeler er selvfølgelig inkludert.

Når du bestiller abonnementet ser vi kun på din betalingshistorikk hos Telenor – vi gjør ingen ekstern kredittsjekk. Abonnementet kommer derfor med noen begrensninger:

!

Dette er IKKE inkludert i mobilabonnementet uten kredittsjekk

Det er ikke mulig å kjøpe tjenester som medfører kostnad på faktura. Dette kan f.eks. være å:

  • ringe spesialnummer

  • bruke mobilen utenfor EU

  • ringe/sende SMS/MMS fra Norge til utlandet

  • kjøpe datapakker

  • kjøpe SWAP

  • bruke BankID på mobil

Det vil påløpe kostnader ved bestilling av fakturakopi, SIM-kort og PUK-koder.

Velg ditt abonnement uten kredittsjekk og bestill

Spørsmål og svar om mobilabonnement uten kredittsjekk

?

Hva skjer hvis jeg ikke betaler?

Dersom faktura ikke betales til forfall, blir abonnementet sperret for all bruk fra den 1. i etterfølgende måned. Det påløper ingen månedsavgift når abonnementet er sperret for bruk.

Ved betaling av faktura åpnes abonnementet opp igjen umiddelbart. Hvis abonnementet er sperret i tre måneder, avsluttes abonnementet.

?

Hva betyr "uten ekstern kredittsjekk"?

Med Forskudd gjør vi ingen ekstern kredittvurdering der vi vurderer din betalingsevne. Det er kun din betalingshistorikk internt i Telenor vi sjekker. Ønsker du å endre fra Forskudd til et annet mobilabonnement hos oss, vil vi foreta en kredittsjekk.

Mobilabonnementet gir deg full kontroll. Du betaler abonnementet på forhånd og unngår med det overraskelser på fakturaen.

?

Kan jeg kjøpe datapakker?

Ja, i Mitt Telenor-appen kan du kjøpe datapakker med Vipps.

?

Kan jeg kjøpe ekstra tjenester på abonnementet?

Det er ikke mulig å kjøpe tjenester som medfører kostnad på faktura. Dette kan f.eks. være å ringe spesialnr., bruke mobilen utenfor EU, ringe/sende SMS/MMS fra Norge til utlandet, kjøpe datapakker, kjøpe SWAP eller bruke BankID på mobil. Det vil påløpe kostnader ved bestilling av fakturakopi, SIM-kort og PUK-koder.

?

Kan jeg bruke mobilen i utlandet?

Dette avhenger av hvor du reiser. I EU/EØS kan du bruke mobilen akkurat som hjemme. Du kan ikke bruke telefonen utenfor EU.

?

Kan jeg kjøpe flere Forskudd?

Du kan kjøpe kun ett Forskudd pr. år.

Alltid inkluderte fordeler

Trenger du mer fleksibilitet?

...eller ønsker du mer forutsigbarhet?