Med Office 365 kan dere sende og motta e-post, delta i nettmøter og få tilgang til viktige dokumenter – rett fra mobilen. Alle filer ligger trygt lagret i skyen, lett tilgjengelig og enkelt å dele.

Office 365 gjør samhandling i bedriften mer effektiv – i en hektisk hverdag hvor man stadig er på farten.

Hva får du med Office 365

  • Med Office 365 er velkjente verktøy som Word, Excel, PowerPoint og Outlook tilgjengelig når og hvor du måtte trenge dem.
  • Med filer lagret i skyen får alle ansatte i bedriften tilgang og kan redigere i sanntid.
  • Kun hos Telenor: Norsktalende support inkludert. Dette minsker behovet for intern IT-kompetanse.

  • Kun hos Telenor: Med Office 365 Premium kan du ringe inn til Teams- og Skype-møter fra mobilen.
  • Med Office 365 Premium får du tilgang på utvidet sikkerhet med tjenester som kryptering, advanced threat protection og e-postskanning.

  • Med Office 365 Premium har du alltid tilgang til siste versjon av operativsystemet Windows.

Hva er Office 365

Office 365 består av en rekke skybaserte verktøy som gjør samhandlingen i bedriften mer effektiv. Du kan hvor som helst opprette og dele filer – både fra PC/Mac, nettbrett og mobil. Klikk på ikonene under for å se hvilke muligheter din bedrift har med de mest brukte programmene:
Outlook
Outlook

Outlook

Microsoft sin kjente e-postløsning er nå oppdatert for skyen og integrert med alle Office-tjenestene. Outlook inkluderer også kalender, adressebok, notater, og oppgavepåminnelse.

Microsoft Teams
Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams er en samarbeidshub for Office 365 som gjør samhandling enkelt. Rediger samtidig og del filer med apper som Word, Excel, PowerPoint, OneNote, SharePoint og Power BI. I tillegg er det en komplett løsning for chat og nettmøter. Vær vert for telefon-, video- og nettkonferanser, og chat med hvem som helst i eller utenfor organisasjonen. Telenors integrerte taleløsning tilrettelegger for at deltakere kan ringe inn til møte når de er på farten.

Derfor bør du gjøre deg kjent med Microsoft Teams
Word
Word

Word

Microsoft Office Word er et omfattende redigeringsprogram som gir deg muligheten til å opprette og dele dokumenter med et profesjonelt utseende.

Excel
Excel

Excel

Excel er et regnearkprogram for håndtering, analysering og fremvisning av data. Du kan gjøre alt fra enkle til svært avanserte utregninger. Ved hjelp av grafer og diagrammer kan du vise dataene på en strukturert og oversiktlig måte.

PowerPoint
PowerPoint

PowerPoint

PowerPoint er et visuelt og grafisk program som benyttes for oppretting av presentasjoner. I tillegg til tekst og bilder kan du bruke mediefiler som lyd og video, slik at det blir en multimedia presentasjon.

OneNote
OneNote

OneNote

OneNote er din digitale notatblokk som du kan bruke til å ta vare på og organisere alt i livet ditt, på tvers av flere enheter. Skrible ned ideene dine, hold oversikt over forelesnings- og møtenotater, klipp ut fra nettet, eller lag en gjøremålsliste. Du kan til og med tegne og skissere ideene dine.

OneDrive
OneDrive

OneDrive

Med OneDrive får du 1 TB privat fillagring i skyen og har tilgang til dine dokumenter fra både mobil, PC og nettbrett. Endringer du gjør synkroniseres automatisk slik at du til enhver tid jobber på siste versjon, uavhengig av enhet. Alt er trygt lagret og kryptert i Microsoft sitt datasenter.

OneDrive er smart lagring som følger deg
SharePoint
SharePoint

SharePoint

SharePoint styrker samarbeidet med 1 TB felles fillagring i skyen og dynamiske gruppeområder for hvert prosjektteam, avdeling og divisjon. Del filer, data, nyheter og ressurser. Tilpass området for å strømlinjeforme teamets arbeid. Samarbeid enkelt og sikkert med teammedlemmer i og utenfor organisasjonen, på tvers av PC-er, Mac-er og mobilenheter.

Planner
Planner

Planner

Få gjort mer med organisert gruppearbeid. Med Planner kan gruppen enkelt opprette nye planer, organisere og tilordne aktiviteter, dele filer, chatte og få oppdateringer om fremdriften.

Last ned e-guide for Microsoft Planner
Bookings
Bookings

Bookings

Kundene dine vil like fleksibiliteten, enkeltheten og kontrollen de får med Bookings. De kan gå til bestillingssiden når som helst, avtale tidspunkt og tjenesten de trenger, få en bekreftelse via e-post og kalenderinvitasjon, og de kan endre avtalen eller avbryte den ved behov. Kunder som foretrekker å ringe angående avtaler kan enkelt oppgi avtaledetaljene. Deretter sender Bookings alle bekreftelser og påminnelser.

Les mer om Bookings
To-Do
To-Do

To-Do

Microsoft To-Do er en enkel og intelligent liste over gjøremål som gjør det lett å planlegge dagen din enten det er på jobb eller privat. Organiser hverdagen med smarte forslag i To-Do og fullfør de viktigste oppgavene eller gjøremålene du ønsker å få gjort hver dag.

Interessert i Office 365?
Bli kontaktet

Office 365-pakker og priser

Da behovene internt i firmaet er ulike, setter du enkelt sammen løsninger alt etter hvilken versjon de ansatte trenger.Velg mellom følgende tre pakker - foruten en rekke tilleggstjenester:

Utvidet sikkerhet

* Aktivering av synkronisert brukeroppsett krever kjøp av minimum èn (1) stk Office 365 Premium lisens.

Hvorfor Telenor

Microsoft  Partner

For å bli en sertifisert Microsoft Gold- eller Silver-partner må man dokumentere høy kompetanse ved å inneha sertifiseringer, samt ha et stort antall aktive og tilfredse kunder. De ulike Gold/Silver Partner-statusene reflekterer hvilken kjernekompetanse bedriften har, noe som vises i partner-logoen. Statusen er også en bekreftelse på at partneren har et nært samarbeid med Microsoft og har oppnådd de høyeste standarder for å levere deres tjenester.

Per i dag har Telenor Norge fire Gold- og en Silver-utmerkelser fra Microsoft.

Ofte stilte spørsmål om Office 365

?

Hva er fordelen med å kjøpe Microsoft Office 365 fra Telenor?

?

Hvordan kommer jeg i gang med Office 365?

?

Hva er en rådgivningssamtale?

?

Hvordan vet jeg hvilken Office 365-pakke som passer for meg og min bedrift?

?

Hva koster Office 365 fra Telenor?

?

Hva trenger jeg for å benytte Office 365 og tjenestene som inngår?

?

Kan jeg øke eller redusere antall lisenser etter som behovet endrer seg?

?

Kan jeg mikse forskjellige Office 365-pakker etter mitt behov?

?

Er det bindingstid på Office 365 fra Telenor?

?

Hva om jeg allerede har Office 365?

?

Hva er forskjellen på Office 365 og Office?

?

Hva innebærer en migrering?

Domene

Med vår tjeneste Domene får du en profesjonell e-postadresse til ditt firma.