Office 365 fra Telenor gir mulighet for å sende og motta e-post, chatte, ha videomøter, ringe og motta samtaler – alt fra ett og samme grensesnitt. Alt av dokumenter er trygt lagret i skyen, enkelt å dele og å få tilgang til.

Norsktalende support inkludert

Office 365 fra Telenor gjør at du kan jobbe mer effektivt og fleksibelt også utenfor kontoret. Hos Telenor er norsktalende ubegrenset sluttbrukersupport inkludert for alle dine Office365-brukere. Med vår support er det mindre behov for intern IT-kompetanse på Office 365 og E-post fra Telenor i din bedrift. Vårt supportapparat hjelper deg og dine ansatte med alle spørsmål rundt bruk av tjenestene.

  • Råd og veiledning i bruk av tjenestene
  • Hjelp til å komme i gang
  • Administrasjon og konfigurasjon
  • Døgnåpen kundeservice for melding av feil
  • Eksperthjelp 8-16
  • All support foregår på norsk

Dette er Office 365

Office

Ved å ta i bruk den mest omfattende skytjenesten vil bedriften din jobbe enda mer effektivt. Jobb sømløst hvor som helst med favoritt appene i Office, og fortsett der du slapp på alle enheter.

Outlook

Microsoft sin kjente e-postløsning er nå oppdatert for skyen og integrert med alle Office-tjenestene. Outlook inkluderer også kalender, adressebøker, notater, journal og oppgavepåminnelse.

Skype for Business

Chat, videokonferanse og deling av skjerm forenkler kommunikasjonen med kunder. Møtene setter du enkelt opp i Outlook og med Dial-in funksjonaliteten kan du ringe inn fra hvilken som helst telefon.

OneDrive

OneDrive samler dine dokumenter og lar deg lagre og dele arbeidet, uavhengig av nettleser og operativsystem. Alt blir trygt lagret i skyen.

OneNote

Med OneNote skriver du notater og har dem samlet og kategorisert. Integrert med Office er det kun et klikk som skal til for at møtereferatet blir delt med alle deltakerne uavhengig av skjermer og plattformer.

Power BI

Med Power BI får du verdifull kundeinnsikt. Et brukervennelig verktøy som gir deg grunnlag for å kunne ta bedre beslutninger.

Teams

Utnytt Office 365 til det fulle med Teams, en chat-basert arbeidsplass som er integrert med Skype og OneDrive. Slik har du alt du trenger for slagkraftig teamarbeid.

Project

Effektiviser administrasjonen av prosjekter, ressurser og porteføljer med Project. Integrerte planleggingsverktøy hjelper deg med å holde oversikt og organisere arbeidet ditt.

Visio

Visio gir deg mulighet til å samle kompleks informasjon i diagrammer på en lettfattelig måte. Verktøyet er intuitivt og enkelt å bruke og har et rikt sett med maler.

Våre Office-pakker

Snakk med en rådgiver

Book tid med en av våre rådgivere, så tar vi kontakt med deg. Sammen kartlegger vi behovene dere har for samhandling i bedriften. Vi gir også råd om hvordan dere kan jobbe mest mulig effektivt.

Ring og motta samtaler med Office 365

Med Office365 fra Telenor har du også muligheten til å ringe og motta samtaler fra mobil og fasttelefon. Det betyr i praksis at man kan ringe hverandre fra PC eller mobil og ha møter ved bruk av Skype for Business.
Taleintegrasjonen Samordnet kommunikasjon gjør det mulig

Så enkelt kommer du i gang med Office 365 fra Telenor