En bedre arbeidsdag med Microsoft Teams

Mobiltelefon som viser appen Microsoft Teams
Skulle du ønske det fantes en smartere og mer effektiv måte å samarbeide med dine kolleger? Det gjør det!

Microsoft Teams er på samme måte som de velkjente Word, Excel og PowerPoint et av verktøyene som er integrert i Office 365, og er en av de mest spennende nyvinningene for å effektivisere hvordan vi jobber.

– Det er et digitalt knutepunkt for samhandling, innhold og apper. Tjenesten støtter arbeidsformer der mobilitet, fleksibilitet og samhandling er rettesnoren. Mange bedrifter i Norge har allerede tatt i bruk programmet, og vi ser svært fornøyde brukere, forteller produktsjef for Microsoft Office 365 i Telenor, Marius Fjeld.

– De som er i gang med Teams melder om mer fleksible arbeidsformer, fornøyde brukere og økt effektivitet i hverdagen, sier Fjeld.

Med Microsoft Teams kan du:

 • Holde alle gruppemedlemmene oppdatert på en rask og enkel måte

 • Chatte eller Skype, og dele filer, programmer eller skrivebordet i nettmøter

 • Få tilgang til felles innhold i Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote, PowerBI og Planner. Dokumenter kan opprettes og redigeres direkte i Teams

 • Skreddersy alt teamet ditt trenger i hverdagen. Du kan for eksempel feste ofte brukte filer og områder, slik at gruppen alltid har disse lett tilgjengelig

En smart digital arbeidsflate

– Tiden for lange tråder med interne e-poster er forbi. I Teams kan arbeidsgrupper snakke sammen i sanntid, enten i grupper eller i en privat chat.

Du kan for eksempel ha en privat samtale med en kollega for å utvikle en idé, før den deles med resten av organisasjonen. Arbeidsgruppen kan også ha nettmøter med lyd og video i HD, dele filer og samarbeide på dokumenter.

– Telenor har også en egen ring-inn-til-møte-funksjon som gjør at deltagere kan ringe inn til møtet rett fra mobiltelefonen sin, sier produktsjefen videre.

Teams gir med andre ord arbeidsgrupper alt som trengs for å skape et langt enklere, mer produktivt og effektivt samarbeid på tvers av organisasjonen.

– De ansatte får en arbeidsflate der innsikt, kunnskap og filer raskt blir tilgjengelig for alle ansatte/medlemmer av gruppen. Alle samtaler, innhold og verktøy samles i én kanal som kan gjenspeile emne, fag, prosjekt eller sosiale hendelser, avslutter Fjeld.

Microsoft Teams støtter alle de mest utbredte plattformene som Windows, Mac, Android, iOS og ulike web-plattformer. Du kan i tillegg integrere andre favorittapper som Planner, Trello og GitHub.

Hvorfor Microsoft Teams fra Telenor

 • Taleintegrasjon

  Kun hos Telenor: Vår unike Ring-inn-til-møte-funksjon i Office 365 Premium gir deg mulighet til å ringe inn til Teams-møter fra mobilen.
 • Norsk support

  Kun hos Telenor: Med Office 365 er norsktalende support inkludert. Dette minsker behovet for IT-kompetanse på programmet internt i bedriften.
 • Nettvern

  Beskyttelsen Nettvern er et filter i Telenor-nettet som stopper deg hvis du er i ferd med å gå inn på utrygge sider.
 • Totalleverandør

  Med Telenor som totalleverandør får du alt på ett sted, noe som gjør arbeidsdagen enklere, tryggere og mer forutsigbar.

«Innertiere» for Microsoft Teams

 • Bedrifter som jobber i prosjekt eller ønsker oversikt og tilgang til spesifikke tema/områder hvor man vil ha fordel av å dele informasjon.

 • Bedrifter som jobber i grupper/teams i dag får ofte dokumenter tilsendt på e-post, og man vet ikke hvilke dokumenter som gjelder eller om det er siste versjon.

 • Bedrifter som ønsker tettere samarbeid og har behov for å få tilbakemeldinger og status fra andre gruppemedlemmer.