Microsoft Teams er en komplett digital samhandlingsløsning hvor all kommunikasjon og samarbeid foregår i ett og samme grensesnitt. Microsoft Teams fra Telenor har i tillegg mobil- og telefoniintegrasjon som gjør det mulig å ringe og ta imot samtaler direkte i Teams-klienten. Tjenesten lar deg og dine kolleger jobbe sammen uavhengig av tid og sted. Kommunikasjon og samarbeid blir enklere, smidigere og mer effektivt.

Hva er Microsoft Teams

Microsoft Teams er er et samarbeids- og kommunikasjonsverktøy i Office 365 som gjør samhandling enkelt. Kolleger, forretningspartnere og kunder kan møtes og samarbeide ved hjelp av e-post, direktemeldinger, video-samtaler, online møter, skjermdeling etc. Det betyr at bedriften din enkelt kan utveksle idéer, dele dokumenter og samarbeide uavhengig av hvor medarbeiderne jobber; om de er på kontoret, på reise eller på hjemmekontor.

  • Opprette og redigere dokumenter direkte i Teams i både Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote, Power BI og Planner.

  • Chatte og dele filer, programmer eller skrivebordet i nettmøter.

  • Kalle inn og delta i Teamsmøter.

  • Opprette flere team og invitere interne og eksterne samarbeidspartnere. Flere kan redigere i dokumentet samtidig.

  • Skreddersy alt teamet ditt trenger i hverdagen.

  • Enkelt legge til tredjeparts webtjenester.

Tale i Microsoft Teams

Med Telenors mobil – og telefoniintegrasjon i Microsoft Teams har du alle kommunikasjonsformer i ett og samme brukergrensesnitt, uavhengig av tid og sted; om du er på jobben, på reise eller hjemmekontor. Med Tale i Microsoft Teams kan du ringe og motta alle type samtaler direkte i Teams-klienten enten på PC, mobil eller nettbrett.

På den måten blir det mye enklere å jobbe slik man selv foretrekker – du har tilgang til alle verktøyene du trenger for å jobbe og samarbeide ett sted, enten du vil sende og motta e-post, dele dokumenter, delta i nettmøter, chatte, sende SMS eller ringe.

Klikk på ikonene for å lese mer om fordelene:
logo
Mobil back-up

Mobil back-up

Med Tale i Microsoft Teams kan du ringe både fra PC, mobil og nettbrett. Anrop til ditt mobilnummer kan du valgfritt besvare på mobil, PC eller nettbrett, da det ringer samtidig på alle tre enhetene. PC-en blir med dette en mobil back-up: Det vil ringe på PC-en selv om du ikke har dekning eller har glemt/mistet mobilen, forutsatt internettilgang. Er internett nede og du har mobildekning, vil det fortsatt ringe på mobilen.

logo
Alt i ett

Alt i ett

Du kan kommunisere og samarbeide uavhengig av tid og sted. All kommunikasjon foregår i ett grensesnitt, enten du skal ringe, chatte, delta i møter eller dele informasjon og filer.

logo
Kostnadsbesparende

Kostnadsbesparende

Med Tale i Microsoft Teams kan du delta i møter uten å være fysisk tilstede. Du kan kommunisere og samarbeide uavhengig av tid og sted, samt enkelt sette opp nettmøter via Teams – alt i ett grensesnitt. Du sparer tid og reisekostnader ved å slippe å reise til alle møter, noe som igjen effektiviserer arbeidsdagen din.

Ringer eller besvarer du samtaler i utlandet via Teams-klienten på PC unngår du kost på utlandstrafikk. Du belastes kun vanlig norsk lokalttakst når du ringer fra Teamsklienten på PC til Norge.

logo
Videokonferanse

Videokonferanse

Microsoft Teams er en ypperlig løsning for videomøter. Du har to muligheter; enten via Teams-møter hvor du kan ha 250 deltakere eller via Teams Liveevent, hvor du kan produsere arrangementer for større målgrupper på 10.000 deltakere. Løsningen fungerer like godt på PC og nettbrett som mobil.

Vi har også mulighet for Videobro, som muliggjør at eksterne videosystemer enkelt kan koble seg til virksomhetens Teams-møter. Du kan dermed ha videomøter mellom brukere som har Tale i Microsoft Teams og brukere (interne og eksterne) som sitter på andre typer videokonferanse-system som f.eks. Tandberg/Cisco, Polycom og Sony etc.

Kom i gang med Microsoft Teams

Tips til effektivt hjemmekontor og god teamfølelse

Demo: Videomøte i Teams

Snakk med en rådgiver

Lurer du på noe om Microsoft Teams med taleintegrasjon fra Telenor? Ta en prat med en av våre rådgivere, så hjelper vi deg. Ring oss på 22 70 08 01 eller bli kontaktet ved å fylle ut kontaktinfo.

 

Mann fra Voss kommune

Voss kommune + Teams = sant

Les historien om hvordan Voss kommune ble verdens første bruker av Microsoft Teams med taleintegrasjon fra Telenor.
Les mer