Hva er Microsoft Teams

Et samarbeids- og kommunikasjonsverktøy i Office 365 som gjør samhandling enkelt. Kolleger, forretningspartnere og kunder kan møtes og samarbeide ved hjelp av e-post, direktemeldinger, video-samtaler, online møter, skjermdeling etc. Det betyr at bedriften din enkelt kan utveksle idéer, dele dokumenter og samarbeide uavhengig av hvor medarbeiderne jobber; om de er på kontoret, på reise eller på hjemmekontor.

Alltid tilgang til siste versjon av dokumenter

  • Opprette og redigere dokumenter direkte i verktøyet i både Word, Excel, PowerPoint, SharePoint, OneNote, Power BI og Planner.

  • Chatte og dele filer, programmer eller skrivebordet i nettmøter.

  • Kalle inn og delta i møter, direkte i verktøyet.

  • Opprette flere team og invitere interne og eksterne samarbeidspartnere. Flere kan redigere i dokumentet samtidig.

  • Skreddersy alt teamet ditt trenger i hverdagen.

  • Enkelt legge til tredjeparts webtjenester.

Tale i Microsoft Teams

Med Telenors mobil– og telefoniintegrasjon har du alle kommunikasjonsformer i ett og samme brukergrensesnitt, uavhengig av tid og sted; om du er på jobben, på reise eller hjemmekontor. Med Tale i Microsoft Teams kan du ringe og motta alle type samtaler direkte i klienten enten på PC, mobil eller nettbrett.

På den måten blir det mye enklere å jobbe slik man selv foretrekker – du har tilgang til alle verktøyene du trenger for å jobbe og samarbeide ett sted, enten du vil sende og motta e-post, dele dokumenter, delta i nettmøter, chatte, sende SMS eller ringe.

Klikk på ikonene for å lese mer om fordelene:
Mobil back-up
Mobil back-up

Mobil back-up

Med Tale-integrasjon kan du ringe både fra PC, mobil og nettbrett. Anrop til ditt mobilnummer kan du valgfritt besvare på mobil, PC eller nettbrett, da det ringer samtidig på alle tre enhetene. PC-en blir med dette en mobil back-up: Det vil ringe på PC-en selv om du ikke har dekning eller har glemt/mistet mobilen, forutsatt internettilgang. Er internett nede og du har mobildekning, vil det fortsatt ringe på mobilen.

Alt i ett
Alt i ett

Alt i ett

Du kan kommunisere og samarbeide uavhengig av tid og sted. All kommunikasjon foregår i ett grensesnitt, enten du skal ringe, chatte, delta i møter eller dele informasjon og filer.

Kostnadsbesparende
Kostnadsbesparende

Kostnadsbesparende

Du kan delta i møter uten å være fysisk tilstede. Du kan kommunisere og samarbeide uavhengig av tid og sted, samt enkelt sette opp nettmøter direkte i programmet – alt i ett grensesnitt. Du sparer tid og reisekostnader ved å slippe å reise til alle møter, noe som igjen effektiviserer arbeidsdagen din.

Ringer eller besvarer du samtaler i utlandet via klienten på PC unngår du kost på utlandstrafikk. Du belastes kun vanlig norsk lokaltakst når du ringer fra klienten på PC til Norge.

Videokonferanse
Videokonferanse

Videokonferanse

Verktøyet er ypperlig for videomøter. Du har to muligheter; enten via møter hvor du kan ha 250 deltakere eller via Liveevent, hvor du kan produsere arrangementer for større målgrupper på 10.000 deltakere. Løsningen fungerer like godt på PC og nettbrett som mobil.

Vi har også mulighet for Videobro, som muliggjør at eksterne videosystemer enkelt kan koble seg til virksomhetens møter. Du kan dermed ha videomøter mellom brukere som har Tale inkludert og brukere (interne og eksterne) som sitter på andre typer videokonferanse-system som f.eks. Tandberg/Cisco, Polycom og Sony etc.

Kom i gang

Tips til effektivt hjemmekontor og god teamfølelse

Demo: Videomøte i Teams

Med tjenesten får du også: