Hva er telefoni i Microsoft Teams

Det er en helhetlig telefoniløsning levert på Operator Connect fra Microsoft i Teams. Alt i ett og samme brukergrensesnitt, uavhengig av tid og sted; om du er på jobben, på reise eller hjemmekontor. Med telefoni i Microsoft Teams kan du ringe og motta alle typer samtaler direkte i klienten enten på PC, mobil eller nettbrett.

På den måten blir det mye enklere å jobbe slik man selv foretrekker – du har tilgang til alle verktøyene du trenger for å jobbe og samarbeide ett sted, enten du vil sende og motta e-post, dele dokumenter, delta i nettmøter, chatte, sende SMS eller ringe. Dette gjør det mulig å forbedre og effektivisere kommunikasjon og arbeidsprosesser.

Tjenesten er godt integrert med Mobilt Bedriftsnett og gir en god, sikker og redundant løsning for telefoni.

Mobil backup

Anrop til ditt mobilnummer kan du valgfritt besvare på mobil, PC eller nettbrett, da det ringer samtidig på alle tre enhetene. PC-en blir med dette en mobil backup: Det vil ringe på PC-en selv om du ikke har dekning eller har glemt/mistet mobilen.

Alt i ett

Du kan kommunisere og samarbeide uavhengig av tid og sted. All kommunikasjon foregår i ett grensesnitt, enten du skal ringe, chatte, delta i møter eller dele informasjon og filer.

Kostnadsbesparende

Du sparer tid og reisekostnader ved å slippe å reise til alle møter, noe som igjen effektiviserer arbeidsdagen din. Ringer eller besvarer du samtaler i utlandet via klienten på PC unngår du kost på utlandstrafikk. Du belastes kun vanlig norsk lokaltakst når du ringer fra klienten på PC til Norge.

Videomøter

Verktøyet er ypperlig for videomøter. Du har to muligheter; enten via møter hvor du kan ha opptil 250 deltakere eller via Liveevent, hvor du kan produsere arrangementer for større målgrupper på 10.000 deltakere. Løsningen fungerer like godt på PC og nettbrett som mobil.