Hvilken telefoniløsning passer best til din bedrift eller virksomhet? Ta vår kjappe og enkle løsningsvelger:

Kvinne på mobilen på et kontor

Hvor mange ansatte er det i din bedrift?

Kaerdesk V9

Ønsker du å beholde hovednummeret til bedriften?

Mann med headset foran en PC

Har du behov for en sentralbordløsning?

Mann jobber på PCen i sofaen

Bruker dere Office 365 i dag eller planlegger dere å gjøre det?

Resultat

Basert på dine svar vil våre Flyt-mobilabonnement i vårt mobilnett i verdensklasse være en fullverdig telefoniløsning. Med Flyt unngår du overforbruk og abonnementet tilpasser seg automatisk databruken til hver enkelt ansatt, slik at de alltid har nok data. Har dere problemer med innendørs mobildekning vil både Cel-Fi og WiFi Tale være bra løsninger som håndterer innendørsdekningen.

Kontakt oss

Resultat

For din bedrift kan vi tilby en enkel telefoniløsning basert enten på fibernettet eller mobilnettet. Her er det flere tjenester å velge mellom. Du kan for eksempel få stasjonær 4G bordtelefon og beholde ditt hovednummer om det er ønskelig.

Kontakt oss

Resultat

Basert på dine svar, ser det ut til at Mobilt Bedriftsnett er en løsning som kan dekke dine behov. Mobilt Bedriftsnett gjør det mulig for de ansatte å besvare innkommende anrop, der de er. Med sentralbordet på mobilen er du lett tilgjengelig for kundene og unngår dermed tapte anrop.

Kontakt oss

Resultat

For din bedrift er Mobilt Bedriftsnett og telefoni integrert med Microsoft Teams en bra løsning. Da kan de ansatte ta telefonen på PCen, overføre samtaler mellom sin PC, mobil og nettbrett. De kan også delta i videosamtaler, og videokonferanser, chatte og dele dokumenter med sine kolleger og forretningspartnere.

Kontakt oss

Moderne telefoni over mobil og internett

 • Mobil
 • Bordtelefoner
 • IP-telefoni
 • Analoge telefonadaptere
 • Hovednummer
 • Stasjonærtelefon
 • Sentralbord
 • Skybaserte løsninger
 • Behold ditt gamle fasttelefoninummer
 • Chat
 • Videomøter
Lukk
Ønsker du å bli kunde?

Fyll inn skjemaet på neste side og en av våre konsulenter vil ta kontakt med deg, og hjelpe deg med å finne en løsning som er perfekt for din bedrift.

alltid med

Alltid med

De første norske telegraflinjene ble lagt i 1855, de første kobberlinjene for telefon ble tatt i bruk i 1880. Telenor har stått sentralt i dette utbyggingseventyret helt fra starten av. Like sikkert som vi er en del av historien, vil vi også være med å forme fremtiden.

Telegraflinjene er forlengst borte, nå følger kobberlinjene etter. I løpet av 2023 er de siste kobberlinjene fra slutten av 1800-tallet ute av bruk. Erstatningen blir moderne fiberoptikk og vårt mobilnett i verdensklasse.

Spørsmål og svar

?

Vi har gammeldags telefoni over kobbernettet, hva skjer med oss?

Har din bedrift fortsatt telefoni over det gamle kobbernettet blir dere på et eller annet tidspunkt berørt av moderniseringen av nettet som nå pågår. Det betyr at bedriften må over på andre løsninger i løpet av de neste tre årene. Les mer om moderniseringsprosessen, eller snakk med din telenorkontakt om hva du kan gjøre.

?

Hva er prisene for fasttelefoni over kobbernettet?

Ringepris for fasttelefoni i Norge:

 • Startpris 0,59

 • Minuttpris 0,59

Priser til spesialnummer

Priser til utlandet

?

Er det mulig å få IP-telefoni?

Ja, det er det. Men i de fleste tilfeller leveres IP-telefoni som en del av en større telefoniløsning. Men det er fullt mulig å bestille en ren IP-telefoniløsning.

Les mer om IP-telefoni