Digitalisering

Smart lagring som følger deg

Microsoft OneDrive er lagring i skyen og gir deg tilgang til alle filer hvor enn du befinner deg. OneDrive er en del av den smarte bedriftsløsningen Office 365.

Smart lagring som følger deg

OneDrive er en smart skytjeneste fra Microsoft som er integrert i Office 365. Løsningen gjør det mulig å lagre og beskytte personlige filer, mapper og bilder trygt og sikkert på ett sted, uten at det tar opp noe plass på PC-en.

- I OneDrive kan filene enkelt hentes opp igjen fra en hvilken som helst enhet som er koblet til Internett, enten du bruker PC/Mac, nettbrett eller telefon, sier Marius Fjeld som er produktsjef for skytjenester i Telenor.

Du kan når som helst få tilgang til filene og fortsette arbeidet du har startet på, enten du er på kontoret, hjemme eller på farten.

- Endringer du gjør blir automatisk oppdatert på alle enheter, forteller produktsjefen.

Selv om noe skulle skje med en av enhetene, vil filene være trygt og sikkert lagret i skytjenesten.

- På den måten behøver du aldri å bekymre deg for å miste filer eller bilder igjen, sier Fjeld.

Smart og enkel fildeling

Filer i OneDrive kan også enkelt deles med andre. Dette gjøres ved å sende en kobling via e-post, SMS, iMessage eller Facebook. Dermed unngås utfordringene som ofte oppstår med store e-postvedlegg og minnepinner, eller når det brukes usikre tredjeparts fildelingsløsninger.

- I tillegg kan du bruke telefonen til å skanne og lagre papirdokumenter, kvitteringer, visittkort eller notater under foredrag og seminarer i OneDrive, avslutter Fjeld.

OneDrive leveres som en del av den smarte bedriftsløsningen Office 365. Her er de beste kontorstøtteprogrammene og samhandlingstjenestene samlet på ett sted.