Teknologisk innovasjon forutsetter en solid digital grunnmur og en sikker og automatisert infrastruktur. Det er denne som avgjør hvor godt du lykkes med å forenkle, fornye og forbedre tjenester og tilbud til kunder, ansatte eller innbyggere. Vi løser både avanserte og enkle nettverksbehov og bygger komplekse nettverk tilpasset virksomhetens ønsker.
komplekse nettverk - SD-Branch

SD-Branch

Totalansvaret for LAN/WAN og sikkerhet med SD-Branch. Gjerne en hybrid løsning mellom MPLS, SD-WAN, SD-LAN og sikkerhet.

KOmplekse nettverk - Enterprise LAN

Enterprise LAN – on prem løsninger

Få en sikker og fleksibel intern nettverksløsning med sammenkobling av brukere, enheter, ting og applikasjoner.

komplekse nettverk - Dekningsanalyse

Dekningsanalyse

Avslører dekningsproblemer med virksomhetens trådløse nettverk. Sørg for optimalt design og aksesspunktplassering, riktig kanalvalg, stabilitet og ytelse.

Fordeler med med nettverkstjenester fra Telenor

Hvorfor velge nettverk fra Telenor?

Nettverk - fagfolk ikon

Tilgang på fagfolk

Vi har meget dyktige og erfarne nettverkskonsulenter og arkitekter med dybdekompetanse på stabil drift av nettverk inkludert samfunnskritisk infrastruktur. De kan sørge for at du får god oversikt, enklere administrasjon og et sikrere og mer stabilt nettverk.

Les mer
Nettverk - konnektivitet ikon

Ende-til-ende konnektivitet

Vi sørger for at alt er koblet sammen med alt og at en ende-til-ende konnektivitet fungerer optimalt. Alt på tvers av både enkle, avanserte, skybaserte og hybride nettverksløsninger.

Les mer
Cisco gullpartner logo

Sertifisert Cisco Gullpartner

Som sertifisert gullpartner har vi bevist vår brede kompetanse på tvers av alle Ciscos teknologier, og for deg som kunde innebærer det at vi har høy kompetanse og meget god kvalitet på utføring av leveranser.

Les mer
Nettverk - -	Telenor sikkerhetssenter icon

Telenor sikkerhetssenter

Sikkerhetssenteret er hjertet og hjernen i vår sikkerhetsarkitektur og her monitorerer vi våre egne og kunders tjenester hver dag, året rundt.

Les mer