Nå spanderer vi de to første månedene når du bestiller mobilforsikring i forbindelse med kjøp av ny mobiltelefon! Ny mobil og forsikring kjøper du i nettbutikken vår.

?

SWAP Bedrift Skjermforsikring / 0,- per måned

1 av 4 har opplevd å knuse mobilskjermen. Da er det trygt å vite at skjermforsikring er inkludert i SWAP Bedrift. Er uhellet ute blir mobiltelefonen normalt reparert innen 5 virkedager, og egenandelen er 600,-/1000,- (avhengig av hvilken mobil du har) ved første skade. 

SWAP Bedrift Skjermforsikring dekker knust skjerm og med knust skjerm menes den delen av mobiltelefonen som viser informasjon.

Her kan du lese mer om forsikringen og melde skade

?

SWAP Bedrift Plussforsikring / 79,- per måned

Nå! 2 første måneder inkludert

Vil du være forsikret mot alle skader, uhell og tyveri velger du SWAP Bedrift Plussforsikring. Skjer det noe med mobilen din, får du en tilsvarende mobil etter én virkedag - i hele Europa og USA! Egenandelen er 600,-/1000,- (avhengig av hvilken mobil du har) ved første skade.

Har du allerede en SWAP-avtale og ønsker SWAP Bedrift Plussforsikring får du dette ved å kontakte Kundeservice på 915 09000.

I visse perioder opplever vi høyere trykk vedrørende forsikring og det kan ta lenger tid å få behandlet saken.

Melde forsikringssak? Se her for hva du gjør hvis mobilen din er skadet eller mistet

Her kan du lese mer om forsikringen og melde skade

?

Skjermforsikring for bedriftskunder / 79,- per måned

Forsikringen kan bestilles ved kjøp av ny mobil i vår nettbutikk eller hos en forhandler. Følgende er inkludert i Skjermforsikring til 79,-  per mnd.

  • Dekker knust skjerm, når den er knust der skjermen viser informasjon 

  • Mobilen repareres normalt innen fem virkedager fra den er sendt inn 

  • Rask og enkel skademelding. Egenandel på 300,- for reparasjon av mobiler med kjøpsverdi opptil 7.499,- ved første skade. Egenandel på 500,- for reparasjon av mobiler med kjøpsverdi over 7.500 ved første skade. 

?

Plussforsikring Bedrift / Mobilforsikring Bedrift / 99,- per måned

Forsikringen kan bestilles ved kjøp av ny mobil i vår nettbutikk eller hos en forhandler. Følgende er inkludert til 99,- per mnd.

  • Full dekning ved skade/tapt mobil, inkludert vannskade og stjålet mobil

  • Erstattes med tilsvarende mobil en virkedag etter tap/skade

  • Gjelder også på reise i hele Europa og USA!

  • Rask og enkel skademelding. Egenandel på 300,- for reparasjon av mobiler og 600,- for erstatningstelefon for telefoner med kjøpsverdi opptil 7.499,- ved første skade. Egenandel på 500,- for reparasjon av mobiler og 1000,- for erstatningstelefon for telefoner med kjøpsverdi over 7.500 ved første skade. Skademeldingen fylles ut på sekunder på nettet.

  • Forsikringen følger mobilen og varer til den blir sagt opp Pris 99,- pr måned, første 2 mnd er inkludert

Enkelte postnummer i ytre strøk vil ha lengre fremsendingstid. Den ødelagte mobilen returneres når erstatningstelefon er mottatt.

Informasjon om mobilforsikring

i

Hvordan melder jeg inn skade på mobilen?

1. Fyll ut skademelding hos SquareTrade

2. Behandling av skademeldingen

Når skademeldingen er sendt får du en bekreftelse fra SqareTrade på epost. Saken din blir behandlet, og SquareTrade vil hjelpe deg videre hvis det er noe du lurer på.

i

Vilkår for Mobilforsikring