Data Rollover

Data Rollover gir deg en mer fleksibel mobilhverdag. Kundene våre bruker ikke alltid opp dataen de har i abonnementet. Bruker du mindre data en måned, kan du nå spare denne til neste måned. Du trenger ikke å gjøre noe for å få Data Rollover, tjenesten aktiveres automatisk når du bytter til bedriftsabonnementet Flyt. Hvor mye data du har til enhver tid kan du følge med på i Mitt Telenor-appen.

Slik fungerer det:
  • Dataen du ikke bruker opp av den inkluderte datamengden i abonnementet ditt eller faste datapakker vil automatisk rulles over til neste måned.
  • Du kan spare like mye som du har i abonnementet ditt. Har du 10 GB data inkludert, kan du i praksis få med opptil 10 GB til neste måned.
  • Maks dobbel datamengde. Du kan kun rulle over data fra en måned til påfølgende måned.

Automatisk påfyll av data

Trenger du mer data en måned? Abonnementet Flyt tilpasser seg din bruk og du får automatisk en ny datapakke til fast avtalt pris.

For eksempel om du velger Flyt M, starter du på 10 GB og får automatisk 10 GB påfyll til 99,-. Og bruker du mindre, tar du med ubrukt data til neste måned (Data Rollover). Enkelt, fleksibelt og trygt. Bedriften kan sette grense for hvor mange automatiske datapakker hver ansatt skal ha tilgjengelig, hvis ønskelig. Dette gjøres enkelt i Min Bedrift.

Flere tjenester

!

Eksta Datakort

Med et datakort får du et ekstra SIM-kort som du kan benytte til datatrafikk i en valgfri mobil enhet. Den inkluderte datamengden i abonnementet ditt gjelder også for datakortet.
!

Ekstra SIM-kort (Tvilling)

Jobb online og snakk i mobilen samtidig. Knytt inntil tre ekstra SIM-kort (ett tvilling- og to datakort) til abonnementet ditt. Inkluderte minutter, SMS og datamengde gjelder alle SIM-kort.
!

Fri Tale EU

Med tjenesten Fri Tale EU er det kostnadsfritt å ringe til og mellom alle EU/EØS-landene + Sveits og Færøyene (kun ordinære numre). Det er gratis å motta samtaler, og tjenesten gjelder uansett hvilken operatør du benytter. Tjenesten gjelder til ordinære numre. Fri Tale EU kan kombineres med alle bedriftsabonnement fra Telenor, med unntak av kontantkort.
Fri Tale EU koster kun 99,- per måned.


Bestill Fri Tale EU i Mitt Telenor-appen

!

Fri Tale Skandinavia

Med tjenesten Fri Tale Skandinavia er det kostnadsfritt å ringe til og mellom alle land i Skandinavia. NB! Skandinavia er betegnelsen for Norge, Sverige og Danmark.


Det er gratis å motta samtaler, og tjenesten gjelder uansett hvilken operatør du benytter. Tjenesten gjelder kun til ordinære numre. Fri Tale Skandinavia kan kombineres med alle bedriftsabonnement fra Telenor, med unntak av kontantkort.
Fri Tale Skandinavia koster kun 39,- per måned. 


Bestill Fri Tale Skandinavia i Mitt Telenor-appen

!

Tvilling

Med Tvilling får du et ekstra SIM-kort, slik at du kan benytte to telefoner til samtaler og SMS. Ved innkommende anrop settes samtalen opp på begge telefonene. Du velger selv hvilken telefon du ønsker å besvare anropet fra. 


Merk: Tvilling bør ikke benyttes som datakort. Det kan sperre for innkommende samtaler.


Priser

Etablering: Kr 150,-

Månedspris: Kr 30,- 


Trafikkprisene for Tvilling er de samme som for abonnementstypen på hovedkortet. Alle priser er eks. mva.


Tvilling i utlandet

Tvilling i utlandet anbefales ikke. Dersom Tvilling tas med utenlands, må den være slått på og innenfor dekning hele tiden. Blir den slått av kan du ikke motta samtaler på telefonen med hovedkortet, selv om telefonen med Tvilling-kortet blir slått på igjen. Alle samtaler vil da gå til MobilSvar. Når du kommer hjem igjen må du skru begge telefonene av og på før du igjen kan motta samtaler.


Bestilling

Bestill Tvilling på Mine Sider

i

MobilFax

Månedspris: 20,- 

Videresending av MobilFax til e-post: 2,89,- 

MobilFax lar deg motta og lagre faks via mobilen. Du kan skrive ut faksen på en hvilken som helst faksmaskin over hele verden. Du kan også lese faksen på Mine sider eller få den videresendt til en e-postadresse. For å bruke MobilFax må du ha MobilSvar, og du får et direktenummer til din MobilFax. 

Du blir varslet på SMS når en faks blir sendt til ditt MobilFax-nummer. Det er ikke mulig å kombinere MobilFax med Telenor Kontant. Du betaler en start- og minuttpris for fakser du sender til utskrift. Beløpet tilsvarer prisen for å ringe fra ditt abonnement til det nummeret du sender utskriften til.

i

Music Freedom

Hører du mye på musikk? Med Music Freedom kan du streame så mye musikk du vil uten å bruke av dataen din.

!

SMS-kopi

Med tjenesten SMS-kopi får du e-post med kopi av alle sendte og/eller mottatte SMS. Du velger selv hvilken e-postadresse kopien skal sendes til. Du kan også legge inn et automatisk svar som sendes ut hver gang du mottar en SMS (autoreply).


Priser
Etablering: Kr 0,-   
Månedspris: Kr 8,-


Bestilling
Bestill SMS-kopi på Mine sider 


SMS-kopi kan kombineres med alle våre bedriftsabonnement. Tjenesten fungerer ikke med iMessage (iPhone).

!

SMS-kvittering

Med SMS-kvittering får du bekreftelse på at SMS-er du sender kommer frem til mottaker. Tjenesten koster 49 øre per kvittering. Du aktiverer/deaktiverer tjenesten selv på mobiltelefonen. Er du usikker på hvor i telefonmenyen du finner SMS-kvittering, sjekk brukermanual for mobiltelefonen.
!

BankID

Pris:                       0,49
Pris per melding:     0,49

Når kodebrikken eller passordkalkulatoren ligger hjemme, får du enkelt tilgang til nettbanken med BankID på mobil. Tjenesten bestilles i din bank. Se www.bankid.no/bedrift eller din nettbank for mer informasjon.

Mer om BankID
!

Samtale Venter

Pris: 0,- 

Med Samtale Venter går du ikke glipp av samtaler. Mobilen varsler deg med en pipetone hvis noen ringer deg mens du er i en annen samtale. Du kan parkere en pågående samtale, og ta inn en ny samtale. Veksle mellom samtalene, eller avslutte en av dem. Ønsker du ikke å ta inn ny samtale kan du avvise samtalen, og den som ringer får opptattsignal. Du kan ta i bruk Samtale Venter hvis du har en mobiltelefon som støtter tjenesten. 

Hvordan aktivere og deaktivere: 

*43# Aktiverer/ kobler inn tjenesten 

#43# Deaktiverer/ kobler ut tjenesten