Tjenester inkludert i ditt Flyt-abonnement

Flere tjenester

MobilforsikringMitt Telenor
i

SafeZone

SafeZone forhindrer effektivt at du gir fra deg sensitiv informasjon på falske nettsider, eller at du havner på ondsinnede sider som sprer skadelig programvare. SafeZone samspiller godt med en brannmur, og fungerer som et førstelinjeforsvar og trafikkfilter.

SafeZone koster per abonnement:

29,-/mnd når det legges på et mobilabonnement eller Mobilt Bredbånd.

149,-/mnd når det legges på et fiberabonnement eller Trådløst Bredbånd.

Bestill SafeZone

i

Eksta Datakort

Med et datakort får du et ekstra SIM-kort som du kan benytte til datatrafikk i en valgfri mobil enhet. Den inkluderte datamengden i abonnementet ditt gjelder også for datakortet. I flere abonnement er ekstra datakort inkludert, i de abonnementene det ikke er inkludert koster et ekstra datakort 49,- per måned.

i

Fri Tale EU

Med tjenesten Fri Tale EU er det kostnadsfritt å ringe til og mellom alle EU/EØS-landene + Sveits og Færøyene (kun ordinære numre). Det er gratis å motta samtaler, og tjenesten gjelder uansett hvilken operatør du benytter. Tjenesten gjelder til ordinære numre. Fri Tale EU kan kombineres med alle bedriftsabonnement fra Telenor, med unntak av kontantkort.
Fri Tale EU koster kun 99,- per måned.

Bestill Fri Tale EU i Mitt Telenor-appen

i

Fri Tale Skandinavia

Med tjenesten Fri Tale Skandinavia er det kostnadsfritt å ringe til og mellom alle land i Skandinavia. NB! Skandinavia er betegnelsen for Norge, Sverige og Danmark.

Det er gratis å motta samtaler, og tjenesten gjelder uansett hvilken operatør du benytter. Tjenesten gjelder kun til ordinære numre. Fri Tale Skandinavia kan kombineres med alle bedriftsabonnement fra Telenor, med unntak av kontantkort.
Fri Tale Skandinavia koster kun 39,- per måned. 

Bestill Fri Tale Skandinavia i Mitt Telenor-appen

i

Tvilling

Med Tvilling får du et ekstra SIM-kort, slik at du kan benytte to telefoner til samtaler og SMS. Ved innkommende anrop settes samtalen opp på begge telefonene. Du velger selv hvilken telefon du ønsker å besvare anropet fra.

Merk: Tvilling bør ikke benyttes som datakort. Det kan sperre for innkommende samtaler.

Priser

Det er kostnadsfritt å bestille Tvilling i Mitt Telenor, Mine sider og Min Bedrift. (Ved manuell bestilling via Kundeservice påløper det en kostnad på 150,- per Tvilling-kort)

Månedspris: 69,-

Trafikkprisene for Tvilling er de samme som for abonnementstypen på hovedkortet. Alle priser er eks. mva.

i

MobilFax

Månedspris: 16,-

Videresending av MobilFax til e-post: 2,31

MobilFax lar deg motta og lagre faks via mobilen. Du kan skrive ut faksen på en hvilken som helst faksmaskin over hele verden. Du kan også lese faksen på Mine sider eller få den videresendt til en e-postadresse. For å bruke MobilFax må du ha MobilSvar, og du får et direktenummer til din MobilFax.

Du blir varslet på SMS når en faks blir sendt til ditt MobilFax-nummer. Det er ikke mulig å kombinere MobilFax med Telenor Kontant. Du betaler en start- og minuttpris for fakser du sender til utskrift. Beløpet tilsvarer prisen for å ringe fra ditt abonnement til det nummeret du sender utskriften til.

i

SMS-kopi

Med tjenesten SMS-kopi får du e-post med kopi av alle sendte og/eller mottatte SMS. Du velger selv hvilken e-postadresse kopien skal sendes til. Du kan også legge inn et automatisk svar som sendes ut hver gang du mottar en SMS (autoreply).


Priser
Etablering: Kr 0,-   
Månedspris: Kr 8,-


Bestilling
Bestill SMS-kopi på Mine sider 


SMS-kopi kan kombineres med alle våre bedriftsabonnement. Tjenesten fungerer ikke med iMessage (iPhone).

i

SMS-kvittering

Med SMS-kvittering får du bekreftelse på at SMS-er du sender kommer frem til mottaker. Tjenesten koster 49 øre per kvittering. Du aktiverer/deaktiverer tjenesten selv på mobiltelefonen. Er du usikker på hvor i telefonmenyen du finner SMS-kvittering, sjekk brukermanual for mobiltelefonen.
i

Samtale Venter

Pris: 0,- 

Med Samtale Venter går du ikke glipp av samtaler. Mobilen varsler deg med en pipetone hvis noen ringer deg mens du er i en annen samtale. Du kan parkere en pågående samtale, og ta inn en ny samtale. Veksle mellom samtalene, eller avslutte en av dem. Ønsker du ikke å ta inn ny samtale kan du avvise samtalen, og den som ringer får opptattsignal. Du kan ta i bruk Samtale Venter hvis du har en mobiltelefon som støtter tjenesten. 

Hvordan aktivere og deaktivere: 

*43# Aktiverer/ kobler inn tjenesten 

#43# Deaktiverer/ kobler ut tjenesten