Moderne internett over mobilnettet

Fast Mobilt Bredbånd er enkelt å installere, og har kort leveringstid. Det du får er et eget mobilabonnement og en ruter som låses til bedriftens adresse. Dersom forholdene krever det vil vi si ifra om du trenger en ekstra antenne.

Trenger du antenne kan du sette opp denne selv eller så kan vi hjelpe deg med montering.

Et trygt og sikkert valg

Med Fast Mobilt Bredbånd (fixed wireless access) får du tilgang vårt unike mobilnett, all den data bedriften trenger og Nettvern.

Nettvern er et sikkerhetsfilter i Telenor-nettet, som stopper deg når du er i ferd med å gå inn på en side som inneholder virus, svindelforsøk eller annen skadelig programvare – slik at du surfer enda tryggere på internett.

Spørsmål og svar

?

Sikkerhetsløsninger

Som bedriftskunde av Telenor har du et bredt utvalg av sikkerhetsløsninger å velge mellom. Både enkle hyllevareløsninger som passer perfekt for småbedrifter som vil sikre informasjon på mobiltelefoner, PCer og annet utstyr, og avanserte løsninger. Vi har også løsninger som virus og spamfilter og e-postsikring. Vi har flere løsninger som er tilpasset bedrifter som ikke sitter på så mye IT-kompetanse selv, og heller ønsker at en leverandør sørger for at alt er på stell.

Les mer

?

Hvorfor må jeg ha utendørs antenne?

Selv om dekningen i ditt område ser ut til å være god, er det flere faktorer som avgjør hvor god og stabil dekningen er. Uten antenne kan både du og andre kunder få lavere hastigheter i ditt område.

Blir det ekstra kostnader med utendørs antenne?

Vi installerer denne for deg uten ekstra kostnader. Dette forutsetter at det ikke foreligger spesielle krav til føring av kabler i vegger. I slike tilfeller er det kundens ansvar at forsvarlige føringsveier foreligger når installasjonen skal gjøres. Eksempler på hus med spesielle krav er passivhus og vernede bygg.

?

Vilkår for geolåsing av Fast Mobilt Bredbånd

Fast Mobilt Bredbånd med adresselås vil kun være åpent for bruk på installasjonsadressen. Ved bruk på andre lokasjoner vil abonnementet automatisk sperres, og først åpnes for bruk når abonnementet igjen befinner seg på installasjonsadressen.

Viktig! Tjenesten må aktiveres første gang på installasjonsadressen for å unngå sperring.

SIM-kortet til et abonnement på Fast Mobilt Bredbånd med adresselås kan kun benyttes i ruteren som Telenor til enhver tid tilbyr sammen med abonnementet.

Les mer om vilkår