Er du usikker på hvilken smartklokke du bør velge?

En smartklokke er en naturlig forlengelse av mobiltelefonen din, hendig plassert på håndleddet. Og med SIM eller eSIM i smartklokken din, kan du faktisk la mobilen bli hjemme når du skal på butikken eller på en løpetur. Enten du ønsker en smartklokke til hverdagsbruk eller du ønsker en smartklokke til trening, så finnes det et alternativ for deg.

  • De nyeste smartklokkene fra Samsung, Galaxy Watch Ultra og Galaxy Watch7, er fullspekket med AI-funksjoner som hjelper deg med å nå trenings- og velværemålene dine. Galaxy Watch Ultra er utviklet for deg som elsker å prestere på topp og Galaxy Watch7 passer for deg som vil ha en stilren og intelligent coach som kan maksimere velværen din.

  • Apples nyeste modell: Apple Watch Ultra 2 er den ultimate treningsklokken for deg som ønsker å ta treningen til et nytt nivå. Den er robust og tåler ekstreme forhold, og kan brukes både på land og i vann – avhengig av hvilken klokkereim du velger.

  • Apple Watch 9 er en fantastisk smartklokke både til hverdag og til trening – med et ekstra fokus på kvinnehelse. Apple Watch 9 hjelper deg med å følge syklusen din, søvnen din, hjerterytmen din og måler oksygennivået i blodet.

  • Samsung Galaxy Watch6 gir deg også det beste av to verdener – hverdag og trening. Smartklokken hjelper deg med velværen din: den måler blant annet søvnen din og hjelper deg til å få bedre søvnvaner, slik at du kan få maksimalt ut av treningen din. Ønsker du et mer klassisk design på smartklokken din? Da er Galaxy Watch6 Classic et godt alternativ for deg.

hva er esim

Derfor trenger du en smartklokke

Tren smartere med smartklokke

Kom i bedre form med en god smartklokke

esim i smartklokka

Derfor bør du ha eSIM i smartklokka