Sikkerhetspakken kort fortalt

Sikkerhetspakken består av flere programmer som sammen beskytter pc-en din.

  • Antivirus-programmet identifiserer og fjerner datavirus og lignende ondsinnet programvare som du kan ha fått på pc-en din.

  • Brannmuren beskytter datanettet ditt når du er på Internett, mot uønsket kommunikasjon fra for eksempel hackere.

  • Beskyttelse mot spionprogrammer som kan installeres på pc-en din uten at du vet det. Dette kan for eksempel være gratisprogrammer som finnes på nettet. Det er derfor alltid lurt å ta i bruk et dataprogram fra en anerkjent leverandør.

  • Nettleserbeskyttelse som sjekker om du er på en sikker eller usikker nettside. Usikre nettsider er typisk Phishing-sider som har som mål å få tak i dine personlige data, eller sider med ondsinnede programmer.

Programmene oppdateres kontinuerlig og automatisk mot nye trusler.

Èn lisens kostnadsfritt inkludert

Det er alltid en fordel å ha ekstra sikkerhetsbeskyttelse på datamaskinen din - spesielt om du har en bærbar pc. Da er maskinen sikret også når du surfer utenfor hjemmet, og spesielt på usikrede nett.

Alle kunder med Fiberbredbånd eller fast Bredbånd hos oss, har i abonnementet inkludert én lisens til sikkerhetspakken for pc fra enten Norton eller F-Secure helt kostnadsfritt. Hvilken sikkerhetspakke du har tilgang til avhenger av hvilket nett du er tilknyttet. Vet du om du er koblet til fiber- eller kobbernettet, kan du lese mer om pakken som gjelder for ditt nett nedenfor:

Vet du ikke hvilken sikkerhetspakke du har?

For at du skal kunne laste ned den inkluderte lisensen til sikkerhetspakken som gjelder for deg, må du logge inn på Mine sider. Velg Internett og TV, og deretter Administrer ditt bredbåndsabonnement. Sikkerhetspakken finner du under Mine bredbåndstjenester med informasjon om hvordan du laster ned og installerer. Har du flere pc-er kan du også bestille ekstra lisenser.

Logg inn på Mine Sider og last ned

Spørsmål og svar

?

Kan alle som har Bredbånd fra Telenor få sikkerhetspakken?

?

Hvorfor er det viktig å sikre pc-en min?

?

Hvor kan jeg få hjelp til å ta i bruk sikkerhetspakken?

?

Hva må du selv tenke på når du er på nett?