Nettvern

Nettvern er et filter som ligger i selve Telenor-nettet, og stopper deg hvis du er i ferd med å gå inn på en side som inneholder virus, svindelforsøk eller annen skadelig programvare – slik at du surfer enda tryggere. Les mer om Nettvern

Trenger du hjelp til å deaktivere eller aktivere Nettvern?

Sikkerhetspakke

Alle Telenors kunder har sikkerhetspakker fra enten Norton eller F-secure inkludert i abonnementet sitt. Hvilken du har, avhenger av hvilket nett du er tilknyttet. 

Du finner mer hjelp til de to sikkerhetspakkene her

Vet du ikke hvilken pakke du har?

For å finne ut hvilken pakke du har, må du logge inn på Mine sider. Velg Internett og TV, og deretter Administrer ditt bredbåndsabonnement. Sikkerhetspakken finner du under Mine bredbåndstjenester med informasjon om hvordan du laster ned og installerer.

Logg inn på Mine sider og last ned

Andre Sikkerhetstjenester

!

Filter mot barneovergrep

Barnepornofilter hindrer tilgang til internettbilder som viser seksuelle overgrep mot barn, uten å utøve noen form for generell overvåking. Filteret gjelder for alle Telenors bredbåndskunder og ligger sentralt hos Telenor og ikke på din datamaskin. Les mer om filteret her
?

Antivirusbeskyttelse på mobilen

Er du en Mobil-privatkunde hos Telenor med en Android mobiltelefon, får du Antivirus beskyttelse på mobilen via Mitt Telenor-appen - kostnadsfritt inkludert i abonnementet ditt.

Kom i gang

    Last ned den oppdaterte versjonen av Mitt Telenor i Google Play.
    Åpne appen og logg deg inn eller registrer deg.
    Antivirus blir automatisk slått på.
     Ønsker du å slå av tjenesten trykker du på menyknappen øverst til venstre, og velger innstillinger (symbolisert med et tannhjul).
?

Sikker ID

Sikker ID betyr ekstra trygghet for deg, men også familien, når du surfer på mobilen. Tjenesten forebygger svindelforsøk slik at dine personlige data ikke misbrukes eller spres av andre. Du mottar varslinger med en gang vi finner dine personopplysninger på avveie, og du får hjelp ved misbruk.

Les mer om Sikker ID på Mobilen