Nyttige tips

Her har vi samlet viktig informasjon, aktuelle brukerveiledninger og nyttige tips til deg som er kunde i borettslag og sameie. Les om produkter, tjenester og fordeler som er inkludert i våre fellesavtaler – og bli inspirert av alle mulighetene. Husk også å lagre denne siden, så du enkelt kan finne den igjen senere.

Få mest mulig ut av abonnementet ditt

Merk! Dersom du er nyinnflyttet beboer må du først kontakte kundeservice på tlf. 915 09000, slik at vi får registrert deg i våre systemer.

Her er 5 ting du bør gjøre for å få mest mulig ut av abonnementet ditt:

1. Opprett bruker på Mine sider
På Mine sider får du full oversikt over dine produkter og tjenester. Her kan du også velge TV-kanaler og strømmetjenester.

Start med å opprette bruker

Far og sønn på iPad
Par på internett

2. Last ned T-We App
Med T-We App får du TV- og strømmetjenesten T-We på mobil, nettbrett og Apple TV. Du får tilgang til all underholdning overalt – enten du er hjemme, på hytta eller på ferie i Europa.

Last ned fra App Store

Last ned fra Google Play

3. Velg TV- og strømmeinnhold
Du har inkluderte poeng du står fritt til å bruke på de TV-kanalene og strømmetjenestene du vil. På Mine sider og på T-We Boks II kan du endre innholdet i TV-pakken din når du vil – uten ekstra kostnad.

Se hele utvalget

Telenors strømmetjenester
Dame laster ned Mitt Telenor-app

4. Last ned Mitt Telenor
Med Mitt Telenor-appen kan du enkelt administrere alle dine Telenor-abonnement og skreddersy TV- og strømmepakken din.

Last ned Mitt Telenor her

5. Aktiver Nettvern+
Som bredbåndskunde har du tilgang til Nettvern+. Et forsterket sikkerhetsfilter som hindrer deg i å gå inn på utrygge nettsider og beskytter deg mot digitale trusler - inkludert kun hos Telenor.​

Lær mer om Nettvern

Jente som handler på nett og blir stoppet av nettvern

TV- og strømmetjenesten T-We

Telenor T-We

Telenor T-We samler de beste kanalene og strømmetjenestene på ett og samme sted. Dette er de 3 største fordelene ved T-We:

1. Alt du vil se på ett sted 
I TV- og strømmetjenesten T-We finner du alle de største TV-kanalene og strømmetjenestene – og du velger selv hvilke av disse du ønsker i ditt abonnement. Fordel dine inkluderte poeng på en kombinasjon av Netflix, HBO Max, TV 2 Play, Viaplay, SkyShowtime og discovery+, samt en mengde tradisjonelle kanaler. Vil du teste noe nytt? Flytt poengene dine til noe annet – det koster ingenting ekstra! 

2. TV overalt: Fra stua til hytta 
Med en T-We-boks i familiestua, en app til familiens mobiler og Apple TV, samt muligheter for casting, kan du og resten av familien sømløst ta med underholdningen hvor enn dere er. Du trenger aldri igjen gå glipp av favorittprogrammet ditt fordi du er bortreist.

3. Kutt i strømmekostnadene
I dag har en gjennomsnittlig norsk husstand abonnement på 2,7 strømmetjenester. Med Telenor T-We er det mulig å spare penger. Du kan kutte i strømmekostnadene ved å bruke de inkluderte poengene for å velge inn tjenestene du bruker akkurat nå, i stedet for å betale månedlig for tjenester som du kanskje bare bruker av og til.

Slik bruker du poengene dine:

Sikrere hjemmenett med Telenor

De siste årene har svindelforsøkene blitt flere og mer avanserte – samtidig som vi nordmenn kobler stadig flere smartenheter til hjemmenettet, og mange jobber hjemmefra. Alt dette stiller høyere krav til sikkerhet i hjemmenettet.

Med bredbåndet og WiFi-utstyret du har fra Telenor kan du være trygg på at vi tenker sikkerhet i alle ledd. Vi jobber hele tiden for å avverge truslene før de oppstår, slik at du får tryggere internett hjemme - og aldri møter en digital trussel alene.

WiFi Ruter

Ekstra trygt utstyr

Med WiFi-Ruter (I og II) fra Telenor får du et tryggere internett hjemme. Vårt WiFi-utstyr oppdateres automatisk mot nye sikkerhetstrusler, som reduserer risikoen for at uvedkommende får tilgang.

Dame som betaler på nett

Unikt sikkerhetsfilter

Ditt bredbåndsabonnement har Nettvern+ inkludert. Det er et forsterket sikkerhetsfilter som blokkerer utrygge nettsider som kan inneholde svindelforsøk, phishing eller skadelig programvare.

Her kan du se hvordan Nettvern+ gjør hverdagen tryggere:

Samfunnsansvar, bærekraft og sponsing 

Samfunnsansvar ligger i hjertet av virksomheten vår. Her kan du lese mer om noen av våre viktigste tiltak og initiativer:

fire venner på fjellet

Klima og miljø 

Vi jobber kontinuerlig med å redusere klimautslipp, optimalisere strømforbruk, benytte fornybar energi og påvirke våre leverandører i en riktig og klimasmart retning. Vi er også varsomme med naturen når vi bygger ut nettet, rydder opp når gammel teknologi gjør plass for ny og gir avfallet nytt liv. Les gjerne mer her.

jente ser på mobilen sin

Kampen mot mobbing

Sammen med Norges Røde Kors har vi utviklet Bruk Hue, et gratis undervisningsopplegg for å forebygge nettmobbing og utenforskap blant barn og unge. I over 30 år har vi i tillegg støttet tjenesten Kors på halsen, et gratis og anonymt samtaletilbud for alle opp til 18 år på chat, telefon og mail. 

Vi er en aktiv sponsor – fra bredde til topp 

Våre sponsoravtaler omfatter både kultur, idrett og samfunnsorienterte formål. Gjennom langsiktig arbeid med Norges Skiforbund og Norges Fotballforbund har vi bl.a. bygget opp de to viktigste breddetiltakene til disse forbundene: Telenor Karusellen og Telenor Xtra.

I vårt samarbeid med Norges Idrettsforbund legger vi stor vekt på at alle drømmer er like mye verdt:

NYHET! Frihetsavtale

Frihet

Flere borettslag har allerede fått vårt nyeste avtale Frihet for boligselskap.

I en Frihetsavtale tilbyr vi individuell valgfrihet til hver enkelt beboer – slik at hver enkelt kan skreddersy hvor mye TV- og strømmetjenester og hvor mye bredbånd de ønsker til enhver tid.  

Lær mer om Frihetsavtaler