• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:
Butikktilbud!

Apple

AirPods Pro (2.gen)

Tilbudet gjelder i Telenorbutikken og via Klikk & Hent til og med 04.08.24. Forbehold om utsolgt vare.

Enda bedre lydopplevelse. AirPods Pro (2.gen) har neste generasjons Aktiv støyreduksjon, Tilpasset lydframheving og romtilpasset lyd for en imponerende, personlig lydopplevelse. Juster volumet med berøringskontroll og lytt i hele 6 timer på bare én lading. Ladeetui med USB-C-tilkobling og MagSafe.

Les mer
  • På nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Apple AirPods Pro (2.gen)

Smartere enn noensinne

Den Apple-utviklede H2-chipen leverer smartere støyreduksjon, enda bedre batteritid og overlegen tredimensjonal lyd. Alt på samme tid. Chipen bruker nye og avanserte algoritmer til å behandle lyden raskere, slik at den tilpasses i det øyeblikket du hører den. Hver minste detalj tilpasses øreformen din, slik at du får en enda bedre lydopplevelse.

Lydegenskaper

Oppgradert. Oppslukende. Oppsiktsvekkende. Den nye Apple-utviklede H2-chipen gir kraft til AirPods Pro og den sofistikerte lydopplevelsen. Den samarbeider med en spesialutviklet driver og forsterker for å gi tydelig diskant, og dyp og rik bass med utrolig klarhet, slik at hver minste lyd blir mer naturtro enn noensinne.

Lyden av stillhet

AirPods Pro med H2-chipen har dobbelt så mye støyreduksjon som forgjengeren og sørger for at du kan lytte i fred. Med økt kontroll over hva du hører, og hva du ikke hører, blir sanger og podkaster mer oppslukende enn noensinne. Støyreduserende mikrofoner og luftåpningen på baksiden er plassert på en optimal måte for å raskt registrere lyder fra omgivelsene, slik at de sammen kan redusere støyen før den når øret ditt.

Tilpasset lydframheving bruker kraften fra H2 til å redusere intensiteten i høye lyder som sirener og elektriske verktøy, slik at du fortsatt kan høre det som skjer rundt deg på en komfortabel måte. AirPods Pro reduserer støy hele 48 000 ganger i sekundet.

Passer til alle

For en bedre opplevelse medfølger fire par silikonplugger, inkludert et ekstra lite par, slik at de passer til enda flere ører. Pluggene skaper an akustisk barriere som holder lyden inne og sørger for at AirPods Pro holder seg på plass.

Kontroll på et høyere nivå

Med berøringskontroll kan du enkelt styre avspillingen direkte fra stilken. Sveip opp eller ned for å justere volumet, trykk for å spille av og sette musikken på pause, besvar og avslutt anrop og hold for å bytte mellom Aktiv støyreduksjon og Tilpasset lydframheving.

En personlig lytteropplevelse

AirPods Pro gir deg en enda mer tilpasser lytteropplevelse med personlig romtilpasset lyd. Dynamisk retningssporing samarbeider med alle enhetene dine for å gi deg en enda mer oppslukende opplevelse. Få tredimensjonal lyd i gruppesamtaler i FaceTime, slik at det føles som om du er i samme rom som de du snakker med. Personlig romtilpasset lyd benytter TrueDepth-kameraet på iPhone til å skanne formen på hodet ditt i høy oppløsning og synkroniserer profilen til alle enhetene dine, slik at du får en overlegen lyd uansett hvordan du lytter. Adaptiv EQ justerer musikken etter ørene dine i sanntid basert på AirPods Pro. Mikrofonene som vender innover måler det du hører og finjusterer lave og høye frekvenser, slik at lydbildet alltid er tilpasset for deg og dine behov.

Et kraftfullt etui

Det finnes ikke et mer allsidig etui. Det nye MagSafe-ladeetuiet er fullstappet av funksjoner som gjør det enda enklere å lytte når du er på farten. Et oppdatert design gjør det vanskeligere å miste etuiet med blant annet snorfeste, og med bedre batteritid kan du lytte, se og snakke lenger før du må lade.

Lad MagSafe-ladeetuiet med en Apple Watch- eller MagSafe-lader. Du kan også bruke USB-C-tilkobling eller en Qi-sertifisert lader. Med Aktiv støyreduksjon slått på får du opptil 6 timer lyttetid.

Vanskelig å miste

Det nye snorfestet gjør at du kan feste AirPods Pro-etuiet til en ryggsekk eller veske, slik at du alltid har en oppslukende lydopplevelse innen rekkevidde. I tillegg er etuiet utstyrt med den nye U1-chipen, som gjør at du kan bruke «Hvor er?» med presisjonssøk for etuiet, slik at det blir enkelt å finne det. Etuiets innebygde høyttaler spiller lyd for å gjøre det enkelt å finne og varsler deg når det er lite strøm igjen eller sammenkoblingen er fullført.

Vann- og svettebestandig

AirPods Pro og MagSafe-ladeetuiet er vann- og svettebestandige med en IPX4-rangering.

En magisk brukeropplevelse

AirPods Pro har alle kvalitetene som gjør AirPods-familien så magisk – fra lynrask sammenkobling til Siri-kommandoer. De nye funksjonene gjør at du kan løse enda flere oppgaver på en enda enklere måte med enkel og magisk sammenkobling og lyddeling til andre enheter.