• 60 dagers åpent kjøp på mobil
  • Fri frakt og retur
  • Rask levering
  • Klikk & Hent
Min Telenorbutikk:

Apple

AirPods med Lightning (3.gen)

5 (1)

AirPods (3.gen) med romtilpasset lyd som plasserer lyden rundt deg. Adaptiv EQ som justerer musikken etter øreformen din, og lengre batteritid som lades opp på et blunk. Både AirPods og adeetuiet er vann- og svettebestandige med en rangering på IPX4, så de tåler alt fra regn til tunge treningsøkter.

Les mer
  • På nettlager
  • Leveringstid 1-3 dager

  • Sjekker klikk&hent lagerstatus...
VippsVisaMastercard

Apple AirPods med Lightning (3.gen)

Oppdatert design

AirPods er lette med en avrundet passform. De har den perfekte vinkelen både for komfort og for å sende lyden direkte inn i ørene dine. Halsen er 33 prosent kortere enn AirPods (2. gen.) og har en trykksensor som kan kontrollere musikk og anrop.

Personlig romtilpasset lyd med sporing av hodebevegelser

Lyden plasseres rundt hele deg og skaper en tredimensjonal lytteopplevelse for musikk, TV-programmer og filmer. Gyroskoper og akselerometere i AirPods fungerer sammen for å spore hodebevegelser – slik at det høres ut som om du er midt i musikken eller scenene.

Adaptiv EQ

Musikken justeres automatisk etter øreformen din. Mikrofoner som vender innover, måler det du hører og finjusterer lave og middels frekvenser, slik at du får alle detaljene i hver eneste sang.

Lengre batteritid

AirPods har en ekstra time med batteritid sammenlignet med AirPods (2. gen.) – opptil 6 timer lyttetid og opptil 4 timer taletid. Med bare fem minutter med lading i etuiet, får du en time med lytte- eller taletid. Og med Lightning-ladeetuiet får du opptil 30 timer sammenlagt lyttetid.

Svette- og vann­bestandige

Både AirPods og Lightning-ladeetuiet er vannbestandige med en rangering på IPX4 – så de tåler alt fra regn til tunge treningsøkter.

Magiske på alle måter

Konfigureringen er kjempeenkel – bare ta dem ut av etuiet, så er de klare til bruk. Bytt automatisk mellom Apple-enhetene dine. Øretelefonene kjenner forskjellen på om de er i ørene dine eller på andre overflater. Kunngjør varslinger med Siri gjør det mulig å få Siri til å lese opp varslingene dine gjennom AirPods. Og med Lyddeling kan du og en venn dele en sang eller et TV-program på to forskjellige sett med AirPods.