Sikkerhetsrisikoer som e-postsvindel, digital snoking, løsepengevirus, datainnbrudd, tjenestenektangrep og bedrageri øker i omfang. Derfor jobber vi i Telenor hver dag for å utvikle sikkerhetsløsninger og tilby sikkerhetstjenester. Dette gjør vi for å bidra til at virksomheter og de ansatte blir tryggere på nett.

Vi har en helt spesiell rolle i det norske digitale sikkerhetsmiljøet. Som eier og forvalter av det største nettet har vi et stort og kompetent sikkerhetsmiljø, med god oversikt over hva som til enhver tid skjer i Norge av digitale angrep, og andre hendelser. 

Gjør som tusenvis av andre - øk sikkerheten med SafeZone

I dag er bedrifter mer utsatt for digitale angrep enn noensinne. Med SafeZone kan du raskt oppnå bedre beskyttelse for dine ansatte mot trusler på nett.

Slik fungerer SafeZone:

SafeZone er den raskeste og enkleste måten å beskytte bedriften uten å måtte tenke på installering, oppdatering og vedlikehold. Det forhindrer effektivt at noen gir fra seg sensitiv informasjon på falske nettsider, eller havner på ondsinnede sider som sprer skadelig programvare.

Se hvor mange forespørsler SafeZone har stoppet de siste 30 dagene.

Lær mer om SafeZone

Hvordan står det til med sikkerhetskunnskapen din?

Bli med på en morsom quiz hvor en hacker skal utfordre deg. Du får et rekke sikkerhetsspørsmål hvor målet er å slå hackeren.

Klarer du å holde hackeren unna?

Har du lyst til å utfordre en venn eller kollega?

Send quizen videre og sjekk hvem av dere som er best på sikkerhet.

Del quizen

Hvorfor velge sikkerhet fra Telenor?

Helhetlig sikkerhet

Helhetlig sikkerhet

Din sikkerhet bør bestå av mer enn produkter og tjenester. Det handler også om rutiner, kultur og kompetanse.

Tilgang til den beste kompetansen

Tilgang til den beste kompetansen

Som sertifisert gullpartner har vi bevist vår brede kompetanse på tvers av alle Ciscos teknologier, og for deg som kunde innebærer det at vi har høy kompetanse og meget god kvalitet på utføring av leveranser.

Les mer
Telenor sikkerhetssenter

24/7 Tilsyn og overvåking

Sikkerhetssenteret er hjertet og hjernen i vår sikkerhetsarkitektur og her monitorerer vi våre egne og kunders tjenester hver dag, året rundt.

Sikkerhetstjenester - De beste tjenestene

De beste tjenestene

Vi tar den digitale sikkerheten på alvor og tilbyr ett brett spekter av sikkerhetstjenester - her får du full oversikt over alle.

Les mer