Hvorfor fiber fra Telenor?

Sikkerhets-ikon for å illustrere at fiber fra Telenor er sikkert.

Sikkert

Nettvern er et sikkerhetsfilter i vårt nett, som stopper deg når du er i ferd med å gå inn på en side som inneholder virus, svindelforsøk eller annen skadelig programvare.

Speedometer-ikon for å illustrere at fiber er lynraskt

Raskt

Telenor har et samarbeid med flere av de 650 største nettaktørene i verden (f.eks. Google, Amazon, Netflix) som gir deg som kunde en raskere oppkobling.

Skytjeneste-ikon for å illustrere at fiber fra Telenor er stabilt.

Stabilt

Fiber er en teknologi som har svært høy oppetid. Med fiber får du også en løsning som er skalerbar slik at du enkelt kan ta i bruk Office 365 eller andre skytjenester fra Telenor.

Dette er inkludert i vårt bedriftsabonnement

Maks hastighet

Høyest oppetid

Markedsledende sikkerhetstjenester

Overlegen stabilitet

Kundeservice 24/7

Alltid på nett-garanti

Ruter inkludert

Montering av utstyr inkludert

Nettvern sikkerhetsfilter

Spørsmål og svar

?

Kan alle bedrifter få fiber?

Telenor er en av få aktører som tilbyr fiber i hele Norge. Vi dekker kostnadene for utbygging i ditt område inntil et visst beløp.

?

Hva koster fiber?

Utbyggingskostnadene for fiber varierer, derfor vil også prisen variere. Enkelte bedrifter har fiberkabel liggende omtrent utenfor døren, andre vil allerede ha fiber inn til sitt bygg. Andre bedrifter igjen er mange kilometer fra nærmeste fiberkabel.

?

Når kan fiber leveres?

Levering vil kunne variere. Hvis vi har fiber i bygget eller nabolaget tar det kortere tid enn om vi må bygge ny fiber. Bygger vi fiber er det andre faktorer som kan påvirke leveransetiden. Eksempelvis tele i bakken, byggetillatelser fra grunneier eller kommunen. Når vi planlegger din leveranse tar vi høyde for dette og tilpasser din leveransedato ut i fra faktiske forhold.

?

Trenger vi ny internkabling?

Mange bedrifter vil ha behov for nye kabler i sine lokaler for å få utnyttet hastigheten og mulighetene fibernettet muliggjør. Den desidert vanligste årsaken til at nettet er tregt til tross for at du har fiber, er at det interne nettet ikke henger med i svingene. Les mer om internkabling her.

Alltid med Telenor

Alltid på Nett-garanti med fiber fra Telenor

Alltid på Nett-garanti

Du skal kunne stole på din internettlinje. Mister ditt firma forbindelsen får dere erstatning fra oss. Meld feil på 05000.

Døgnåpen kundeservice for Telenor-kunder

Døgnåpen kundeservice

Vi er tilgjengelige for deg 24 timer i døgnet 365 dager i året. Du har også din egen Telenorkontakt som kjenner både ditt firma og Telenor.

Ledende sikkerhetsløsninger er inkludert med fiber fra Telenor.

Ledende sikkerhetsløsninger

Har du fiber fra Telenor har du også tilgang til ledende sikkerhetstjenester. Blant annet Norton Bedrift og Nettvern Bedrift.