Hvorfor velge Drift Basis

Tjenesten gir deg tryggheten av å vite at vi overvåker nettverket, griper inn og feilretter hvis noe skulle slutte å fungere. Nettverket holdes automatisk oppdatert, og du kan følge med på alt som skjer gjennom produsentens skybaserte dashboard.

Beregnet på bedrifter som vil ha trygghet gjennom garantert tilgjengelighet, stabilitet, og tilgang til support på sin Meraki-baserte softwaredefinerte nettverksinfrastruktur.

Har SD-WAN inkludert

Meraki-porteføljen har full softwaredefinert nettverksarkitektur, inkludert SD-WAN. Fordelen med SD-WAN er at beslutninger om hvordan nettverkstrafikken flyter mellom lokasjoner er definert av policies. Trafikkflyten tilpasser seg nettverkets atferd, i stedet for å ha fast konfigurasjon. Dette gjør at nettverket ditt kan støtte forretningslogikken og bidra til å kutte kostnader. Ved å bruke SD-WAN-funksjoner, som applikasjonsbasert ruting og lastbalansering, maksimerer du nettverksfleksibilitet og båndbreddeeffektivitet.

Fordeler med tjenesten

Gir høy tilgjengelighet, stabilitet og forutsigbarhet på løsningen. Skal du gjøre endringer i nettverksløsningen, kan du selv velge om du vil ha hjelp fra Telenors kompetente nettverksingeniører, eller om du vil gjøre det selv gjennom Meraki dashboardet.

Tilgang til VIP-support

Sentralisert administrasjonsgrensesnitt

Håndtering av reservedeler/erstatningsutstyr ved feil

Tilgang til Telenors tjenesteportal med statistikk og rapportering

Tilgjengelighetsgaranti på alt i nettverket

Tilgang til rådgiver

Lokasjoner kan knyttes sammen gjennom et softwaredefinert WAN (SD-WAN)

Applikasjonsbasert ruting og lastbalansering via SD-WAN funksjonalitet

Fordeler med Driftsavtale fra Telenor

Telenor tjenesteportal

Telenor tjenesteportal

I Telenors tjenesteportal har du full oversikt over tjenesten og hva som er dekket og automatiske SLA-rapporter. Her kan man også registrere og følge supportsaker og andre henvendelser.

Sertifisert Cisco Gullpartner

Sertifisert Cisco Gullpartner

Som gullpartner besitter vi dyp kunnskap om alle Ciscos teknologier og kan selge og distribuere produkter og programvareløsninger innen sikkerhet, nettverk, samhandling, datasenter, og tilbyr også hybride IT-tjenester. Dette kommer deg som kunde tilgode.

Service 24/7 - 365 dager i året

Service 24/7 - 365 dager i året

Telenor er bemannet døgnet rundt hele året og tilbyr flere SLA-nivåer for å imøtekomme deres behov.