Sport og underholdning gir oss de fantastiske øyeblikkene som vi husker og deler. Har du behov for å sende video, lyd og bilde som krever stor båndbredde og minimal forsinkelse?

Vi sørger for at både små og store øyeblikk blir gjort tilgjengelig. På ønskede plattformer kostnadseffektivt. Alltid på lufta med 24/7 support, dekning og sikkerhet. Les mer om hvilke muligheter du har for å få ditt innhold dit du vil.

Kamera

Medietjenester

Telenors nett for medietjenester er et av verdens mest avanserte og omfattende nett og er stadig i utvikling. Med over 150 aksesspunkter i Norden og markedsledende på kontribusjonsløsninger, er vår ambisjon å levere lyd og bilde med kvalitet over profesjonelle og fremtidsrettede løsninger. Vi kan arkivere innholdet og gjøre det tilgjengelig for dine kunder. Vi leverer arenanett i hele Norden samt løsninger for mediebransjen som sikrer at desentrale deler av organisasjonen kan jobbe sømløst sammen på alle nivåer.

Broadcast

Telenor er Norges største leverandør av bakkebaserte kringkastingstjenester, og har i over 60 år formidlet radio- og TV-signaler til lyttere og seere over hele landet. Denne erfaringen, i kombinasjon med de mange mulighetene som ligger i både dagens og morgendagens teknologi, gjør oss til den perfekte partneren for å kunne bringe ditt innhold nøyaktig dit du vil.

Kringkasting

Operative 24/7

Som en del av Norges beredskap i krisesituasjoner, der vi bl.a. skal sikre varsling av samtlige innbyggere via NRK P1, har oppetid og sikkerhet naturlig nok høyeste prioritet hos oss. Du kan derfor være trygg på at tjenestene dine til enhver tid fungerer som de skal.

Møt noen av våre kunder

NRK, Norges Televisjon og Discovery har alle valgt løsninger fra Telenor. Vår fremtidsrettede teknologi sikrer at våre kunder når ut med sitt innhold, med lyd og bilde av ypperste kvalitet og minimal forsinkelse.

Kontakter

Pål Kristiansen, Key Account Manager Media Services, +47 950 83 038, pal.kristiansen@telenor.com

Trond K. Hagen, Key Account Manager Broadcast Services TV, +47 900 62 985, trond-kaare.hagen@telenor.com

Torbjørn Østli, Team manager / Key Account Manager, +47 415 14 550, torbjorn.ostli@telenor.com