I dag kan et hvilket som helst arrangement kringkastes til hvem som helst. Hva er din arena? En hall, et skianlegg, en sal, en fotballarena? Vi kan hjelpe deg å nå alle som interesserer seg for ditt arrangement der de befinner seg.

Gjør din arena større

Løsningen heter Arena Streaming. For brukerne er dette en app, som kan spilles ut på alle plattformer. Med denne gir vi arenaopplevelsen til dem som ikke kan være tiltede, mens de som er til stede får et verktøy som beriker opplevelsen på nettopp din arena.

Arena Streaming kan benyttes via Telenors kontribusjonsnett, mobile/flyttbare løsninger for VPN eller Internett, alt avhengig av ønsket kvalitet og hvilken løsning som er tilgjengelig.

Tilpassede opplevelser

Bruker dere allerede en egen forening- eller klubbapp, kan Arena Streaming enkelt tilpasses denne. Har dere ikke dette, kan dere bygge deres egen med vår som utgangspunkt. Uansett hvilke behov dere måtte ha, vil Arena Streaming-appen kunne tilpasses alle spesifikke ønsker.

Akkurat nå

Arena Streaming gir live streaming med markedets laveste forsinkelse – maksimalt 8 sekunder. Dette bidrar til den aller beste live-opplevelsen, og brukerne unngår eventuelle «spoilers». Med Arena Streaming trenger dere heller ikke egne streams for separate uttak fra sendingene, slik som til tagging av hendelser underveis i arrangementet.

I reprise

Alt innhold som produseres lagres i Telenors media asset management plattform Aurora. Her kan man hente ut høydepunkter fra tidligere arrangementer og produsere nytt innhold til bruk i kommende arrangementer.

Aktiv bruk av metadata

Metadata fra sportsarrangementer er gull verdt for analyse, statistikk og tipping. Telenor har løsninger for å innhente data før et event, genere automatisk eller manuelt under selve eventet og distribuere disse på en sikker måte til partnere, abonnementer eller apper. Metadataene vil alltid lagres og knyttes til innholdet.

Gi publikum det de vil ha

For å bruke appen, må publikum logge inn i den. Slik vet du til enhver tid hvem som besøker deg, og hvilke preferanser den enkelte måtte ha. På denne måten åpner Arena Streaming for muligheten til å kunne skreddersy innhold basert på hva folk er spesielt interesserte i. Og gjennom identifisering av brukergrupper i appen, gir Arena Streaming også muligheter for både kryssalg og mersalg.

Hva brukerne får

For publikum representerer tilgangen til den lokale appen tilgang til alle arrangementer – enten de kan være fysisk tilstede eller ikke. Gjennom bruken av metadata verdiøkes innholdet appen produserer, og bidrar til at appen byr på mer enn hva selve arrangementet kan by på i sanntid:

Arena streaming muliggjør:

Bruk av live statistikk

Live-rapporter fra andre arenaer

Se hendelser i reprise

Personlig tilpassede tilbud, der og da

Gi mulighet til å bestille varer (eller mat direkte på arenaen)