Det produseres stadig mer videoinnhold som kan ha en stor verdi, samtidig er det viktig at man raskt kan finne igjen de riktige klippene. Aurora gir deg rask og sikker tilgang til alt innholdet ditt, og gjør det også mulig å gi andre tilgang.

Aurora er en hybrid skybasert plattform for lagring og gjenfinning av innhold. Løsningen er skalerbar og passer like godt for et mindre produksjonsselskap som for sportsligaer, mediehus og kringkastere. I Aurora tilbyr vi en plattform med ingest, arkiv, lagring og et enkelt brukergrensesnitt slik at du får tilgang uansett når og hvor du er. Du kan laste opp filer selv eller vi kan kode live video til videofiler. Du kan enkelt gi andre tilgang til å søke og grovredigere, til påsyn i nettleser eller sende filer til en destinasjon.

Forenklet arbeidsflyt

Plattformen gjør det enkelt å finne klippet du trenger, behandle det og distribuere. Du kan søke med fritekst, få automatisk forslag på innhold og filtrere på metadata. Dette gjør det raskt og intuitivt å finne innholdet du leter etter.

Lønnsom lagring

Vi tilbyr lokal lagring og arkivering. Med vår hybridløsning kan du enkelt ha lokal lagring hos deg selv og arkivering hos oss samt proxyfiler i skyen slik at du kan se på dette fra hvor som helst.

Tilgang der du er

Få tilgang til innholdet ditt der du er og gi andre tilgang. Du kan laste opp bilder, lyd, video og dokumenter. Aurora støtter de fleste formater.

Integrering

Aurora kan enkelt integreres mot andre løsninger gjennom åpne standardiserte API-er.

Skalerbart og sikkert

Du bestiller kapasitet tilpasset hva du trenger, om det er en eller tusen TB. Lagringen er i Norge, og er sikker og redundant med flere alternativer på back up.

Ingest og koding

Vi koder live video til filer som brukes i Aurora. Du kan også laste opp filer selv. Det er mulighet for enkoding av live videostrøm til høyoppløselige filer og proxyfiler samt mulighet for mange samtidige videostrømmer. Ingest fordrer kontribusjon koblet til Telenor.