Jobb smartere

Vi skal ikke fortelle deg hvordan du skal gjøre jobben din. I stedet har vi samlet noen av markedets beste løsninger som vi vet du kan ha nytte av uansett hvordan kontoret ditt ser ut.

Hos oss kan du alltid velge blant det beste utstyret og alle tjenester vi leverer er mobiltilpasset, som gjør at du kan jobbe hvor som helst - når som helst.

Vår kundeservice er døgnåpen og vil hjelpe deg å ta i bruk tjenestene fra oss. På den måten kan du tilpasse arbeidstiden din, slik du selv ønsker. Smart, ikke sant?

Suveren dekning

Uansett hvor kontoret ditt måtte være, så sørger Telenor for at du har god forbindelse til kollegaer og kunder med markedets beste dekning.

Vi har mobilabonnementer som gjør det gunstig å kommunisere både innenlands og utenlands, ved automatisk tilpasning av bruk og påfyll av datapakke.

Se vårt dekningskart

Tiltrekk deg nye oppdrag

Få en profesjonell nettside som kundene dine finner. Vis frem referanseprosjekter og gjør det enkelt for de å kontakte deg for nye oppdrag. Hos oss kan du velge mellom en enkel løsning hvor du selv gjør jobben, eller overlate alt til våre designere i tett samarbeid med deg.

Vi har også utviklet en app som enkelt lar deg følge med på trafikken til nettsiden din.

Les mer og bestill

Telenorfordelene