Nettverk

Cisco Live 2021 - Vanskelig å finne de viktige og riktige foredragene?

I år som i fjor opplever vi at verden er annerledes og vi må gjøre ting på nye måter. Dette gjelder også gjennomføringen av et av årets viktigste teknologimesser, Cisco Live.

Cisco Live 2021 anbefalinger av foredrag

La oss anbefale foredrag

Vi har gjennom mange år arrangert kundeturer til Cisco Live i Europa og USA, men denne gangen må vi tenke nytt. Så i år kan du bli med på et 3 dagers globalt digitalt event 31.mars – 1.april.

Kl.: 10.00 – 16.00

5 gode grunner til å delta på Cisco Live 2021

1 – Opplev de beste foredragsholderne, de mest relevante sesjonene og det mest engasjerende innholdet

2 – Bygg din helt egne agenda med globale sesjoner, levert live og når det passer deg

3 – Bli inspirert til å se nye spennende muligheter for innovasjon

4 – Tilgang på opplæring og viktig kompetanseheving

5 – Dra nytte av Ciscos community og deres mangeårige tradisjon for læring og nettverksbygging

Registrering

Velg din billett! Explorer- og All-Access – velg det alternativet som passer ditt karrieremål og behov.

Meld deg på nå

 

Katalog med foredrag

Finn detaljert informasjon om sesjonsprogrammer, foredragsholdere, sesjonsbeskrivelser og mer. Lag deg en favorittliste med sesjoner du vil ha med deg og som du kan bruke for å fylle timeplanen din.

Se katalog

Tips!

Du kan enkelt bygge din egen agenda ved å bruke Schedule Builder. Da får du muligheten til å filtrere på Learning Map og så velge interesseområde. Det kan f.eks. være MSO, ACI, SD-Access eller SD-WAN. Da får man en egen side full av sesjoner som Cisco anbefaler. Du får også oversikt over hvilke sesjoner som er direktesendte og hvilke som er opptak.

La oss hjelpe deg

Våre dyktige konsulenter hjelper deg mer enn gjerne med å velge gode sesjoner i jungelen av foredrag. På den måten kan du enkelt melde deg på det som er verdt å få med seg.

Herman Hermansen Telenor Bedrift

Herman Hermansen, Løsningsarkitekt hos Telenor, anbefaler følgende av årets sesjoner:

SD-Access

Cisco SD-Access er den nye arkitekturen for LAN. Vi konsulenter bruker gjerne Cisco Live sesjoner både når vi skal lære oss ny teknologi, og som referanse under arbeidet med design og implementering. Sesjonen BRKCRS-2815 er en grei introduksjon til teknologien.

BRKCRS-2815 Cisco SD-Access –Connecting Multiple Sites in a Single Fabric 

 

Sesjonen BRKCRS-3810 er ett dypdykk som gir mye mer detaljer rundt SD-Access, og er grei å ta som steg 2.

BRKCRS-3810 Cisco SD-Access deep dive

 

For den som skal i gang med et SD-Access design er sesjonen BRKCRS-2502 en god introduksjon til hva man må tenke på når det kommer til god praksis i designet. Hver av disse sesjonene inneholder også en intro-slide med full roadmap på alle SD-Access sesjonene så man kan plukke flere ut fra behov.

BRKCRS-2502 Best Practices for Design and Deployment of Cisco SD-Access 

 

IPv4 og IPv6

IP er for de fleste fortsatt IPv4. Adresserommet for IPv4 er per i dag oppbrukt og mangelen på globalt rutbare adresser er i ferd med å bli et stort problem. IPv6 er designet for å løse dette - nærmest uendelig tilgang på globalt rutbare adresser. Mange bedrifter har en stor teknologisk «gjeld» fordi IPv6 har blitt oversett i årevis. Offentlige virksomheter er nå pålagt å implementere IPv6. Vi konsulenter jobber derfor stadig mer med IPv6 - på alle leveranser fra oss er IPv6 et tema.

 

Ingen av Cisco Live sesjonene er et komplett IPv6-kurs, men TECRST-2166 dekker mye og

BRKRST-2619 er en grei intro til god praksis rundt adresseplanlegging. De berører en god del innen utrulling av IPv6. Der har de med de fleste elementer man må tenke på. Her forstår man også at IPv6 per i dag er noe som angår alle og de store aktørene i bransjen har allerede gjort jobben.

TECRST-2166 An Immersive Journey Into IPv6

BRKRST-2619 IPv6 Deployment

 

Er man litt viderekommen innenfor IPv6 så kan man følge Eric Vyncke i BRKSEC-3200 der han går temmelig grundig gjennom sikkerhetstrusler og hvordan unngå disse.

BRKSEC-3200 Advanced IPv6 Security Threats and Mitigation 

Andreas Koksrud Telenor Bedrift

Andreas Koksrud, Løsningsarkitekt hos Telenor, har følgende anbefalinger av årets sesjoner:

Trådløst

 

For Wireless så er alltid "7 Ways to Fail as a Wireless Expert" en veldig bra økt å være med på. Årets variant er BRKEWN-1105 "7 Ways to Fail as a Wireless Expert ==› The Work From Home Edition", med Steven Heinsius som har holdt dette i en årrekke og som stadig har noe nytt å melde.

 Jeg kan også anbefale BRKEWN-2053 "Catalyst Wireless - Troubleshoot your wireless networks" med Nicholas Darchis.

Personlig gleder jeg meg også til å se siste updates rundt OpenRoaming, i BRKEWN-2004 "OpenRoaming: Automatic and secure connectivity to Wi-Fi anywhere"

Torkel Mathisen Telenor Bedrift

Torkel Mathisen, Løsningsarkitekt hos Telenor, anbefaler disse sesjonene:

SD-Access

 

Ønsker du en økt med fokus på hvordan Cisco SD-Access-arkitekturen kobler campus til en lokasjon, datasenter, Internett og sky på tvers av et WAN-nettverk. Da er dette en økt å følge.

BRKCRS-2811 Connecting the Fabric to External Networks

 

Er du på jakt etter en sesjon hvor man får detaljer om hvordan du migrerer et eksisterende kablet / trådløst nettverk til en Cisco SD-Access-arkitektur. Da er dette økten du skal delta på.

BRKCRS-2812 Integrating with Your Existing Network

 

Lurer du på hvor du plasserer ulike noder og hvor du plasserer Cisco DNA Centeret ditt? I denne økten får du svaret på dette. Her gås det i dybden i design på høyt nivå for implementering av et SD-Access fabric domain på flere nettsteder.

BRKCRS-2815 Connecting Multiple Sites in a Single Fabric Domain

 

Ønsker du en omfattende oversikt over teknologien sammen med en grundig studie av programvarearkitekturen. Bør du få med deg denne sesjonen. Her er det mye nyttig å ta med seg.

BRKCRS-3810 SD-Access technology deepdive

 

Anbefales for de som ønsker seg en introduksjon og oversikt til SD-Access. Du får også innblikk i brukerhistorier og nyttig lærdom man har fått underveis. Og man ser nærmere på tid for transformasjon og ferdigstilling.

BRKCRS-2830 Cisco SD-Access Lessons Learned

 

Denne lesjonen er en bra introduksjon for å komme i gang med SD-Access. Man får tilgang til informasjon om nyttig lærdom man har gjort seg og hva som er smartest måte å løse problemene på. Denne sesjonen anbefales av både Herman og Torkel!

BRKCRS-2502 Best Practices for Design and Deployment of Cisco SD-Access 

Rolf Sethre Telenor Bedrift

Rolf Sethre, Løsningsarkitekt hos Telenor, anbefaler følgende sesjon:

MFA

Jeg vil tro at de fleste har satt opp AnyConnect VPN aksess nå for sine brukere. Men det er ikke sikkert at alle har klart å slå på 2-faktor autentisering for alle sine brukere enda.

Stabil drift er et must i disse dager. Samtidig så er det noen som ønsker å endre/utvide plattformen. Da er det fint å ha en referanse som hjelper å sette opp tjenester på en trygg måte.

Deploying AnyConnect with Firepower Threat Defense with posture and MFA – BRKSEC-2348

Herbjørn Anglen Telenor Bedrift

Herbjørn Anglen, Løsningsarkitekt hos Telenor, anbefaler følgende av årets sesjoner:

Meraki MV kamera

Sikkerhetsbehov varierer mellom organisasjoner; det som forblir det samme er kravet til pålitelige, sikre systemer, med enkel tilgang til video. Organisasjoner trenger systemer som er fleksible, skalerbare og som raskt kan tilpasse seg nye utfordringer for å holde ansatte, gjester og fasiliteter tryggere. Cisco Meraki MV-smarte kameraer er enkle å distribuere, med innebygd lagring og prosessering og skyadministrasjon, altså IKKE noen servere involvert mere. Se hvordan kraftige sikkerhetsverktøy gjør det enkelt å administrere og svare på hendelser, hvor som helst. Lær hvordan innebygd intelligens og et robust økosystem gir organisasjoner mulighet til å gjøre mer med kameraene sine og dekke behovene til en verden i endring. Meraki MV kamera har revolusjonert kameraverden på samme måte som Apple gjorde med iPhone og Tesla med sine elbiler.

Meraki Cellular Gateway med 5G

5G gir mange muligheter, som enestående hastighet og ultra-lav ventetid. I dag er behovet for raskere og gjennomgripende LTE-nettverk foran 5G og vil fortsette å utvikle seg sammen med 5G-spesifikke brukstilfeller. Denne økten vil dekke hva 5G betyr for bedrifter og hvordan de kan dra nytte av trådløst WAN som fører opp til 5G. Se hvordan Meraki trådløse WAN, sammen med IoT, gir nye og nye brukstilfeller, og hør tilnærmingen Cisco tar for å hjelpe kundene med å levere 5G-tjenester. Gjennom Meraki Cellular Gateway i aksjon vil vi også se på hvordan mobil innsikt sparer organisasjoner timer med nettverksadministrasjon. Fra rask utrulling av nettstedet til økt nettverkspålitelighet, lær hvordan trådløst WAN gir smidighet og fleksibilitet for bedrifter.